Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Τα 20 καλύτερα γκολ όλων των εποχών, σύμφωνα με τη Daily Mail (vid)

football

Το υπέροχο γκολ του Άαρον Ράμσεϊ στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Γαλατάσαραϊ στην Πόλη, το οποίο ήταν για να έχεις χίλια μάτια να το βλέπεις, η Dailymail συγκέντρωσε τα -κατά την γνώμη της- 20 καλύτερα τέρματα στην ιστορία του Champions League.

Η λίστα περιλαμβάνει και εκείνο του Στέλιου Γιαννακόπουλου απέναντι στην Πόρτο στο ΟΑΚΑ το 1997 στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ανάμεσα στα 20 είναι και ένα του Πολ Σκόουλς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δεν χρειάζονται πολλές… σάλτσες, αφού η εικόνα είναι αυτή που μετράει. Ο Ντέγιαν Σαβίσεβιτς, ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Τιερί Ανρί, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ζορζ Γουεά, ο Ροναλντίνιο και αρκετοί ακόμη παρελαύνουν στις οθόνες σας.

Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας, πάρτε το απαραίτητο συνοδευτικό και αφεθείτε στη μαγεία. Όλα τα γκολ είναι μαγικά, σίγουρα ο καθένας μπορεί να έχει τις ενστάσεις του και να ήθελε κάποιο άλλο στη λίστα, αλλά αν μη τι άλλο αξίζουν, διότι είναι τέτοια που θα άξιζε να πληρώσεις εισιτήριο μόνο και μόνο για να τα δεις από κοντά.

δείτε στο sport24 τα 20 φοβερά και τρομερά γκολ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected