Κατηγορίες
Football League

Παναιγιάλειος – Φεύγει ο Πόνσε!

PONSES_AEK_610x400Ξαφνικό «διαζύγιο» ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, μετά από απόφαση του ίδιου για οικογενειακούς λόγους. «Αν το λύσω, εύχομαι να γυρίσω», είπε!

Η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει πως σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής Sergio Daniel Ponce έλυσε, κοινή συναινέσει με την αιγιώτικη ομάδα, το συμβόλαιό του.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει οικιοθελώς από τον σύλλογο, επικαλούμενος σοβαρότατους οικογενειακούς λόγους, κάτι που σεβάστηκε και έκανε δεκτό η διοίκηση του Παναιγιάλειου, η οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του (Αργεντινή) ο πρώην «μελανόλευκος» ποδοσφαιριστής δήλωσε:

«Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που γνώρισα εδώ στο Αίγιο, από τον πιο απλό φίλαθλο μέχρι τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ομάδας. Όμως, ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα με αναγκάζει να επιστρέψω στην πατρίδα μου, διότι πάνω απ’ όλα βάζω την οικογένειά μου. Έχω πολλά χρόνια που ζω μακριά από τους γονείς μου και αυτό μου έχει στοιχίσει… Είμαι πολύ στενοχωρημένος που φεύγω από μια ομάδα, από την οποία είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος. Γνωρίζω πως ήμουν ένας σημαντικός παίκτης για τον Παναιγιάλειο, όμως θέλω να με καταλάβετε και να με συγχωρήσετε. Θέλω να γνωρίζετε πως, σε περίπτωση που ξεπεράσω το πρόβλημά μου, εύχομαι και επιθυμώ να επιστρέψω στο Αίγιο, καθώς οφείλω να πω δημοσίως πως ο Παναιγιάλειος είναι ο μοναδικός σύλλογος που μου συμπεριφέρθηκε τόσο σωστά όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι στην Ελλάδα».

πηγή

error: Protected