Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Ακόμη μία…παράσταση από τη Ρεάλ! (vds)

realΗ Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε τα γκολ των Ίσκο, Μπέιλ και Ρονάλντο (δις), αλλά πολύ περισσότερο τον παλιό καλό “San Iker”, για να περάσει με 4-1 από την Αλμερία, να φτάσει στην 20η σερί νίκη και να παραμείνει μόνη στην κορυφή.

 την Αλμερία να της βάζει δύσκολα μέχρι το 60′, η Ρεάλ Μαδρίτης τα… χρειάστηκε αλλά έχοντας τον Ίκερ Κασίγιας παρών στα δύσκολα σημεία της αναμέτρησης, πέρασε με 4-1 από την Ανδαλουσία και ανανέωσε το ραντεβού με τη μοναξιά της κορυφής.

Μπορεί να ξεκίνησε την αναμέτρηση νωχελικά, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε πρώτη το σκορ με τον Ίσκο 34′ λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Η χαρά των… μερένγκες δεν κράτησε παρά μόνο πέντε λεπτά, με τον Βέρθα με βολίδα εκτός περιοχής να νικά τον Κασίγιας. Η ανταπάντηση της “βασίλισσας” ήταν ακόμη πιο άμεση, με τον Μπέιλ με κεφαλιά να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Ράμος και να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στη φιλοξενούμενη ομάδα, ενώ να πετυχαίνει το 7ο τέρμα του στην Liga.

Κομβική για την οικονομία της αναμέτρησης, ήταν φάση του 61ου λεπτού όταν ο Μαρσέλο ανέτρεψε τον Έντγκαρ, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, όλοι περίμεναν την ισοφάριση της Αλμερία, αλλά όλοι υπολόγιζαν χωρίς το ξενοδόχο… Ίκερ Κασίγιας που υπενθύμισε την “άγια” υπόστασή του σε αυτή τη φάση.

Και αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς γκολ Κριστιάνο Ρονάλντο είναι είδηση. Αυτή δεν επιβεβαιώθηκε (ακόμη μία φορά) με τον Πορτογάλο να βρίσκει τα δίχτυα για 24η φορά τη φετινή σεζόν, να πετυχαίνει το 3-1 και να συνεχίζει να οδηγεί τη δική του κούρσα, αυτή του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο θρίαμβος της Ρεάλ στην έδρα της Αλμερία ολοκληρώθηκε από το δεύτερο γκολ του Ρονάλντο στην αναμέτρηση, ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, από τον Καρβαχάλ στο 89′.

Με αυτή τη νίκη της, 20η διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις, η Ρεάλ παρέμεινε στην κορυφή της Primera, χιλιοστή αγωνιστική στην ιστορία της που βλέπει από πιο ψηλά από όλους τους αντιπάλους της, ενώ πλέον στρέφει το βλέμμα της στο Μουντιάλ Συλλόγων που θα διεξαχθεί στο Μαρόκο, προσδοκώντας την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ρούμπεν, Μίτσελ, Ναβάρο, Τρουχίγιο, Βέλες (82′ Κορόνα), Τεγιέ, Βέρθα, Ντιμπαρμπιέ (59′ Ζονγκό), Έντγκαρ, Σοριάνο (67′ Ουέλινγκτον), Χέμεντ

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Βαράν, Πέπε, Ιγιαραμέντι, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (85′ Κοεντράο).

δείτε τα γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected