Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γερμανία – Απίστευτο ματς στο Ράιν Νέκαρ Αρένα! (vid)

8dfe0d7ae496c3fff5c5b158b5cfcf51_L (1)Βλέπει Ευρώπη η Χόφενχαϊμ μετά τη μεγάλη της νίκη με 3-2 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με γκολ στα τελευταία λεπτά.

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στη «Ράιν Νέκαρ Αρένα», εκεί όπου η Χόφενχαϊμ πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Βόλαντ στο 43’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος όμως, οι «αετοί» αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Άιγκνερ στο 58’. Λίγο αργότερα όμως, ο Σαλάι έβαλε εκ νέου την ομάδα του μπροστά στο σκορ κάνοντας το 2-1 στο 66’.

Ξανά όμως, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση σε 2-2 με γκολ του Σεφέροβιτς. Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Φιρμίνο στο 87’.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Μπεκ, Σούλε (10’ Στρομπλ), Μπίκακσιτς, Κιμ, Σβέγκλερ, Πολάνσκι, Βόλαντ, Φιρμίνο, Ελιουνούσι (87’ Σίπλοκ), Μοντέστ (62’ Σαλάι).
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Χίλντενμπραντ, Τσάντλερ, Ρους, Άντερσον, Οτζπίκα, Χασέμπε, Άιγκνερ (90’ Κίτελ), Στεντέρα (82’ Μάντλουνγκ), Ινούι (75’ Πιαζόν), Σεφέροβιτς, Μάιερ.

δείτε τα γκολ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected