Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Δεν επαναπαύεται στο σερί και ενισχύεται!

DSCN2947Μπορεί η ΑΕ Αλεξάνδρειας να μην έχει…φρένα τη φετινή σεζόν και να οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς τις δύο προνομιούχες θέσεις του πρώτου ομίλου, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν εφησυχάζουν και έχουν ήδη κινηθεί για την ενίσχυση τη.

Το εντυπωσιακό σερί των 11 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια φανερώνει τη φετινή δυναμική της ιστορικής ομάδας, που μετά την περσινή αφάνεια και την αβεβαιότητα για το μέλλον της, φαίνεται πως επιστρέφει πολύ δυνατή αλλά και με παράγοντες που αγαπούν τον σύλλογο και στοχεύουν ψηλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “πράσινοι” βρίσκονται πολύ κοντά σε τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το υπάρχον ρόστερ. Το νεαρό της ηλικίας τους αλλά και το ταλέντο που έχουν φανερώσει στις ομάδες που έχουν αγωνιστεί είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους, ενώ η μία περίπτωση θα προκαλέσει αίσθηση καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ανήκει σε ομάδα Γ Εθνικής!

Εκτός αυτού, ο επιθετικός με τον οποίο ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές αποτελεί ένα από τα “βαριά” ονόματα της κατηγορίας και που ήδη έχει…ματώσει αρκετές φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Σε κάθε περίπτωση, το Imathia Sports News, όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο δεν αποκαλύπτει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, παρά μόνο όταν έχει ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος, σεβόμενοι τον σύλλογο αλλά και τον παίκτη που (ενδέχεται) να αποτελέσει πρόβλημα η “σεναριολογία” γύρω από το όνομα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected