Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – Ο δανεισμός από Βέροια και οι μεταγραφικοί στόχοι

DSCN2820Μόλις 18 μέρες απέμειναν για να “ανοίξει” η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και ήδη αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν ξεκινήσει τις ζυμώσεις για την ενίσχυση τους.

Μία εξ αυτών είναι εκ των πραγμάτων και ο ΑΣ Ειρηνούπολης ο οποίος στοχεύει φέτος στην κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής αλλά και την πρωτιά στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν, για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο πρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Καρυπίδης, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Άρη Βενιόπουλο και τον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη, έχουν κάνει ήδη μία πρώτη κουβέντα για το πως θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ ο έμπειρος τεχνικός έχει κατασταλάξει σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί η απαραίτητη ενίσχυση ενόψει της συνέχειας.

Οι πρώτες κινήσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, αφορούν τον δανεισμό ξένου ποδοσφαιριστή από την ομάδα της Βέροιας, στην οποία (ως γνωστόν) ηγείται ο Θεόδωρος Καρυπίδης και έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για την συλλογή των απαραίτητων εγγράφων ώστε να μπορεί ο ποδοσφαιριστής να ενταχθεί στη νεοφώτιστη ομάδα.

Εκτός των άλλων έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές από την “εγχώρια” αγορά και μάλιστα με παίκτες που θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας. Οι δύο περιπτώσεις για τις οποίες γνωρίζουμε, αφορούν έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο, ενώ ο δεύτερος στόχος αφορά παίκτη με εξαιρετικά φυσικά προσόντα και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη αγωνιστεί σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

Με την επιστροφή του μεγαλομετόχου της ομάδας από την Αθήνα όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους, θα ξεκινήσουν οι επαφές ώστε να ολοκληρωθούν οι παραπάνω περιπτώσεις και να καλυφθούν οι θέσεις στο ρόστερ των “τζιαλορόσι” ενόψει των πολλών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected