Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Καταγγελία για το ματς στα Τρίκαλα!

DSCN2215Ισόπαλο ήρθε το αποτέλεσμα στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής. 

Μόλις πριν λίγο επικοινώνησε με το ImathiaSportsNews ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας, Τάκης Δερμίσης ο οποίος μας παρέθεσε την παρακάτω καταγγελία, ενώ τόνισε πως θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση, με την επιστροφή της αποστολής στην Πιερία. Αναλυτικά τι ανέφερε :

“Με εντολή του προέδρου, διαβιβάζω την καταγγελία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την επίθεση που δέχτηκαν οι 20 εκδρομείς στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου, μεταξύ των οποίων οι γονείς των ποδοσφαιριστών μας Νάκα και Μωυσίδη.

Κλήθηκαν τα ΜΑΤ, υπό την προστασία των οποίων παρακολούθησαν οι φίλαθλοι μας τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης και κατά την έξοδο της ομάδας από το γήπεδο, ο ποδοσφαιριστής Παυλίδης και ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Τσαουσίδης, δέχτηκαν λεκτική επίθεση ενώ επιχείρησαν να τους χτυπήσουν.”

Αναμένεται η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αλλά και το ρεπορτάζ από την μεγάλη αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected