Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Θύελλα Φιλώτα (2-0) Για 90′ ο Μισαηλίδης

poi_agonas_610x400Οι «κίτρινοι» άφησαν πίσω το ισόπαλο 2-2 με τον Πανσερραϊκό και επικρατώντας της Θύελλας Φιλώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 11η αγωνιστική, επέστρεψαν στις νίκες, αλλά και στην κορυφή καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι της Καβάλας. 

Ο Μάουρο Πόι ήταν για ακόμα μια φορά ο πρωταγωνιστής, αν και αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε μια περίτεχνη ενέργεια από τον Αργεντινό. Αρκούσε η ψυχραιμία του από την άσπρη βούλα για να διαμορφώσει με δικά του γκολ (35′, 64′) το τελικό 2-0. 

Ο Άρης είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθώντας να διασπάσει την «σφιχτή» άμυνα της Θύελλας Φιλώτα. Η πρώτη σοβαρή απειλή σημειώθηκε στο 24’ με τον Κοντουγουλίδη να επεμβαίνει στην κεφαλιά του Καπνίδη και στο 31’, ο ίδιος παίκτης προσπάθησε εκ νέου με κεφαλιά να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, όμως και πάλι ο Κοντογουλίδης ήταν σε ετοιμότητα. Στο 34’ οι «κίτρινοι» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκίνο από τον Μισαηλίδη, με τον Πόι να το μετουσιώνει σε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έψαξαν και δεύτερο γκολ και το πέτυχαν ξανά από την άσπρη βούλα. Στο 64’ ο Καπνίδης ανατράπηκε από τον Κλαζόγλου με τον Πόι να σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Συνθέσεις

Άρης : Καρατζιοβαλής (89’ Μπαϊμάκης), Γκίνο (93’ Βασιλόπουλος), Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης (86’ Ρένια), Παπαδόπουλος, Ατματσίδης

Θύελλα Φιλώτα : Κοντογουλίδης, Σιδηρόπουλος, Σιμηχανίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου (63’ Βελλίδης), Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης (53’ Δ. Κοντογουλίδης), Χαϊτίδης (57’ Στασινόπουλος), Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected