Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Ατρόμητος Διαβατού 2-4

DSC_0025Έβδομη φετινή νίκη για τον Ατρόμητο Διαβατού, στον εξαιρετικά βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου της Κουλούρας.

Η ομάδα των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού επικράτησε με 4-2 του ουραγού ΠΑΟΚ και έφτασε τους 22 βαθμούς, προσπερνώντας τρεις ομάδες στην κατάταξη της Α1 Ερασιτεχνικής. Η αναμέτρηση ήταν στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, όταν είχε αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου (δείτε εδώ).

Οι “κυανόλευκοι”, παρουσία 60-70 θεατών, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. “Δράστης” ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μάκης Σπανός, ο οποίος μετά από λάθος απομάκρυνση των αμυντικών, “ζύγισε” το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Τσιφλίδη.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το ίδιο επιθετικά στη συνέχεια και στο 16′ διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με τον 34χρονο επιθετικό, ο οποίος ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η μπάλα κόλλησε στη λάσπη μετά το σουτ του Ασλάνογλου (προηγήθηκε εξαιρετική ατομική ενέργεια του δεύτερου) και προ κενής εστίας “έγραψε” το 0-2. Αυτό ήταν το 13ο τέρμα του Σπανού στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα.

Τα δύο γρήγορα τέρματα του Ατρομήτου άλλαξαν σημαντικά τις ισορροπίες στον αγώνα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε στη συνέχεια να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με τους “κυανόλευκους” όμως να είναι πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Λίγο πριν την ανάπαυλα, Δημούλτσης και Παντέλογλου άλλαξαν ωραία τη μπάλα και ο τελευταίος με ψιλοκρεμαστό σουτ αιφνιδίασε τον Δημόπουλο, που είχε βγει λίγα μέτρα εκτός της εστίας του.

Ο Ατρόμητος αντέδρασε στη συνέχεια και πριν βγει το ημίχρονο κατάφερε να αποκτήσει και πάλι διαφορά δύο τερμάτων, ένα τέρμα που προήλθε με ατομική προσπάθεια του Παύλου Φαρμάκη, ο οποίος ξεκίνησε την κούρσα από το κέντρο, κέρδισε τις κόντρες και πλάσαρε ιδανικά τον Τσιφλίδη για το 1-3.

10174947_1544627299086866_6740462839563270492_n111

Οι νεοφώτιστοι δεν παρέδωσαν τα όπλα και στο 70′ μείωσαν και πάλι στο γκολ, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ποζιάδη, ο οποίος με κεφαλιά λίγο πριν τη γραμμή τέρματος “έγραψε” το 2-3 και ενώ ο Δημόπουλος είχε κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του Ευθυμίου.

Οι πανηγυρισμοί όμως των “ασπρόμαυρων” κράτησαν τρία λεπτά όταν ο Σπανός εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιώργος Τσακαλίδης έκανε κίνηση προς τη μπάλα και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Στο 85′ ο Ατρόμητος έχασε ευκαιρία για πέμπτο γκολ, ο Καρατάσιος όμως αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Παγγούρας (απέκρουσε εντυπωσιακά ο νεαρός Τσιφλίδης), σε ανατροπή του Πράγια εντός περιοχής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Ασβεστάρα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Κουκλανιώτης (46 Πετσάκου Ε. / 65′ Πράγιας), Δημούλτσης, Καρύδας, Παντέλογλου, Ποζιάδης, Πετσάκου Α., Νουρής Σ. (46′ Σκουμπόπουλος), Χαρίσης, Τζιλόπουλος, Ευθυμίου.

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Κωστογλίδης (54′ Χασάν), Τσακαλίδης, Παγγούρας, Φαρμάκης, Καρατάσιος, Σπανός, Ασλάνογλου, Καμπάς, Κλάψης (46′ Αρβανιτίδης), Λιλιόπουλος.

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected