Super League 1

Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης (1-1) “Κόλλησαν” στη λάσπη!

aseΗ δυνατή βροχή που έπεφτε όλη μέρα στην Κομοτηνή μετέτρεψε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και Αστέρα σε κάτι από λασπομαχία.

Παρόλο όμως τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και είχαν τις ευκαιρίες να ξεφύγουν από το τελικό 1-1. Οι Αρκάδες κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απάντησαν με τον  Γκοϊάν (31′) στο γκολ του Τζάνη (8′), αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και είδαν τον Χασομέρη σε νεκρό χρόνο (94′) να χάνει μοναδική ευκαιρία σε άδειο τέρμα για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Το ματς θύμισε το περσινό 1-1, όταν και πάλι ο Πανθρακικός είχε πάρει το προβάδισμα νωρίς νωρίς με τον Τζάνη, για να ισοφαριστεί από ένα “κεραυνό”, πέρσι ήταν του Ουσέρο, φέτος του Γκοϊάν. Έτσι η παράδοση συνεχίστηκε, καθώς τα 5 από τα 6 ματς των δύο ομάδων στην ιστορία τους στην Κομοτηνή έχουν λήξει χωρίς νικητή, με το μοναδικό τρίποντο να το έχει πάει στη μεριά των γηπεδούχων.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, ο Πανθρακικός έφτασε τους 11, παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις αλλά και αήττητος στην έδρα του. Το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται τη Βέροια. Ο Αστέρας διατηρήθηκε στην 4η θέση με 26 βαθμούς και περιμένει την Κυριακή στην Τρίπολη την Ξάνθη.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected