Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-0

DSCN3469Την πιο μεγάλη νίκη τη…φύλαγε για την τελευταία αγωνιστική του 2014! Ο μαχητικός Φίλιππος Μέσης πέτυχε τη δεύτερη αλλά πιο εμφατική νίκη του στο πρωτάθλημα, κόντρα σε μία ομάδα που εντυπωσιάζει και φέτος με την παρουσία της αλλά και γενικότερα με την απόδοση της σε οποιαδήποτε έδρα.

Το συγκρότημα του Γιάννη Γιάννου προηγήθηκε στο 12′, κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι τέλους και συνεχίζει την…ηρωική προσπάθεια για την (δύσκολη εκ των πραγμάτων) παραμονή.

Στον ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου της Μέσης, το παιχνίδι που παρακολούθησαν οι 20 περίπου φίλαθλοι ήταν πολύ μέτριο, με κυρίαρχα στοιχεία τα πολλά μαρκαρίσματα και τις δυνατές μονομαχίες. Το γρήγορο τέρμα του Φίλιππου επηρέασε σημαντικά την εξέλιξη του αγώνα, καθώς οι “βυσσινί” πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους και με πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα, δυσκόλεψαν τους φιλοξενούμενους.

Το τέρμα του Φίλιππου σημειώθηκε στο 12ο λεπτό όταν ο Γκατζούφας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χρήστος Γκατζίδης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά νίκησε τον Κώστα Θεοδώρου που δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και έψαξε με πολλούς τρόπους να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων. Στο 29′ ο Θανάσης Κίτσας δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση (απέκρουσε με υπερένταση ο Θεοδωρίδης) ενώ ο έμπειρος πορτιέρο ήταν αυτός που αλλοίωσε το σουτ του ίδιου παίκτη πέντε λεπτά αργότερα και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ ο αγωνιστικός χώρος έγινε ακόμη πιο βαρύς, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού προσπαθώντας κυρίως ανασταλτικά να απομακρύνουν τους κινδύνους από τα καρέ τους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν είτε από τα πλάγια είτε από τον άξονα, ωστόσο ο χρόνος κυλούσε εις βάρος τους και παρά τις προσπάθειες των Θανάση Κίτσα αρχικά και Γιώργου Πατατούκα στη συνέχεια, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους δίνοντας την (ανέλπιστη για πολλούς) νίκη, στην αυλαία του πρώτου γύρου.

Από την άλλη πλευρά, η ήττα για τον ΠΑΟΚ τον απομακρύνει από την πρώτη θέση (στο -7 η διαφορά) και μετά το μεγάλο διάστημα που δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση, επιστρέφει με το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ατρόμητο Διαβατού (10/1)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γκατζούφας, Μυλωνάς, Γκατζίδης, Γιάννου, Σότι, Πάτρας Ρ., Ρόκκος, Ραφαήλ Κ., Βασιλειάδης (85′ Γιαννόπουλος / 90+1′ Μπαλτζής), Γατόπουλος

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Κίτσας Λ.Π., Μπουκλάς Γ.Ε. (38′ λ.τ. Πατατούκας), Κίτσας Λ.Δ., Λαδάς, Τζέπης, Θεοδώρου Κυρ., Κούκλας, Κίτσας Ν. (55′ Κίτσας Δ.), Κίτσας Θ.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected