Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

ΑΕΛ Καλλονής – Ολυμπιακός (0-5) Ήταν να μπει το πρώτο…

07f19688c07bdb4eefe2d1e9808cb10b_LΟ Ολυμπιακός πέρασε… άνετα από τη Μυτιλήνη, άλωσε το «κάστρο» της ΑΕΛ Καλλονής 5-0 υποχρεώνοντας τους νησιώτες στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα – Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην κορυφή και περιμένουν… γκέλα του ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες, στο τελευταίο παιχνίδι του Ερίκ Αμπιντάλ, έκαναν την καλύτερη εμφάνισή τους μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Χόρχε Μπενίτες, που σημείωσε δύο τέρματα, είχε δοκάρι, ενώ κέρδισε και το πέναλτι, στην έναρξη του δεύτερου μέρους, όπου ο Ντομίνγκεζ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Ο Μανιάτης στο 11’ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, ο «Τσόρι» στο 63’ με εύστοχο πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων και στην συνέχεια, ο Μπενίτες με δύο προσωπικά τέρματα (65’, 72’) και ο Μπουχαλάκης στο 78’ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0. Ένας μικρός τραυματισμός του Ερίκ Αμπιντάλ, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και η εντολή από τον πάγκο του Ολυμπιακού να αποχωρήσει ο Γάλλος άσος, ανάγκασαν… άπαντες στον «Ταρλά» να σηκωθούν όρθιοι και να αποθεώσουν τον πρώην, πλέον, αμυντικό των «ερυθρόλευκων», ο οποίος στην Μυτιλήνη ολοκλήρωσε την μεγάλη του ποδοσφαιρική καριέρα.

Abidal

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν… αντάξιες στην πορεία του διεθνή ποδοσφαιριστή, μια και οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών βρέθηκαν δίπλα του στο «αντίο» του, όπως και οι άνθρωποι της ΑΕΛ Καλλονής που χειροκρότησαν έντονα τον Γάλλο. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Ερίκ Αμπιντάλ βρέθηκε στον… αέρα, με τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν, όπως είχαν κάνει και οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, μετά την κατάκτηση του Champions League στο Γουέμπλεϊ, λίγους μήνες μετά την επιστροφή του στην δράση.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected