Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 3-0 (photos)

IMG_3497Ένα δύσκολο και με αρκετά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα 2014, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΦΑΣ Νάουσα. Μια χρονιά που σημαδεύτηκε από τον υποβιβασμό της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα και την ανανέωση που επιχειρήθηκε το καλοκαίρι που ακολούθησε, έφτασε στο τέλος της και η ιστορική ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της επαναφοράς στις μεγάλες κατηγορίες, όντας (με το πέρας του πρώτου γύρου) στο -1 από την κορυφή.

Στο σημερινό παιχνίδι του ΔΑΚ Νάουσας επικράτησε με 3-0 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας ο οποίος ωστόσο αγωνίστηκε με περίσσιο πάθος και δεν επέτρεψε την διαρκή επιθετικότητα των “κυανολεύκων”, χαρακτηριστικό στοιχείο του φετινού ΦΑΣ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού, μπορεί να δυσκολεύτηκαν σε αρκετές περιπτώσεις να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των “πρασίνων”, είχαν όμως εντυπωσιακό ποσοστό…ευστοχίας καθώς στις έξι πολύ καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, πέτυχαν τρία τέρματα!

IMG_3499

Με το ξεκίνημα του αγώνα, ο ΦΑΣ είχε την πρώτη του καλή στιγμή, ο Μουρίκι όμως δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Μήτσα και ενώ είχε βρεθεί “φάτσα” με τον έμπειρο πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Οι “κυανόλευκοι” συνέχισαν να πιέζουν και στο 25′ κατόρθωσαν να φτάσουν στο πρώτο γκολ και συγκεκριμένα από τα 11 βήματα. Ο Μουρίκι ήταν αυτός που κέρδισε το πεναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκος Σαρηγιαννίδης, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτό ήταν το 7ο προσωπικό τέρμα του αριστεροπόδαρου μέσου στο πρωτάθλημα.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΦΑΣ έφτασε και σε δεύτερο γκολ, το οποίο προήλθε από εξαιρετικό συνδυασμό Αβραμόπουλου και Σαρηγιαννίδη, ο τελευταίος πάσαρε στον Τρύφωνα Νίκου και αυτός με δυνατό σουτ “έγραψε” το 2-0.

Τα δύο απανωτά τέρματα για τους “κυανόλευκους” έδωσαν άλλο…αέρα στις προσπάθειες των γηπεδούχων, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μέχρι την ανάπαυλα, απείλησαν εις τριπλούν. Αρχικά στο 38′ ο Χάμπαλης βρέθηκε απέναντι από τον Σταματέλο, το πλασέ όμως που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο και τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής έπεσε μέσα στην περιοχή ζητώντας πέναλτι από τον ρέφερι κ. Γιοβανόπουλο, ο οποίος έδειξε “παίζετε”. Στο 43′ ήταν η σειρά του Φεζουλά να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο το σουτ που έπιασε πέρασε λίγα μέτρα από την εστία του Σταματέλου.

IMG_3508

Στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” εμφανίστηκαν με σαφείς τάσεις να ρισκάρουν και στο διάστημα από το 46′ μέχρι το 70′ το παιχνίδι απέκτησε έντονο ρυθμό. Ο ΦΑΣ έφτασε κοντά στο γκολ στο 61′ με το δυνατό σουτ του Σαρηγιαννίδη ενώ στο 73′ ήταν η σειρά του Μουρίκι να βρεθεί απέναντι από τον Μήτσα χωρίς όμως να βρίσκει στόχο.

Στο 81′ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση με σκόρερ τον 15χρονο Πέιο, που σκόραρε το παρθενικό του τέρμα στο πρωτάθλημα και είναι (ίσως) ο πιο μικρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής που σκοράρει φέτος στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με ένα καλά εκτελεσμένο φάουλ του Χάμπαλη, με τη μπάλα να περνά ξυστά από το δοκάρι του Σταματέλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Διαμαντόπουλο και Μοσχόπουλο Δ.

IMG_3518

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Σταματέλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Γκέτσος, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Μουρίκι, Σαρηγιαννίδης, Νίκου (58′ Βλαχοδήμος Α.), Συμπεθέρης (70′ Πέιος), Καφές (80′ Κοσμάς)

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Μήτσας, Νικολαϊδης (70′ Κοτσογιαννίδης), Χειμωνίδης, Σαμψωνίδης, Αβετίδης, Καρολίδης, Τσανασίδης, Χάμπαλης (84′ Χολέβας), Φεζουλάς, Οικονόμου Α. (75′ Τέτος), Οικονόμου Χ.

*περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected