Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-4 (photos)

20141220_145942

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησε σήμερα ο ΑΣ Ειρηνούπολης, μετά την επικράτηση του στο Ροδοχώρι κόντρα στον τοπικό ΓΑΣ. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με τρία γκολ στο πρώτο μέρος, έφτασε στο εμφατικό 0-4 και ολοκλήρωσε με το δεξί τις υποχρεώσεις για το 2014. 

Από την άλλη πλευρά, ο ΓΑΣ αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων, ωστόσο πάλεψε στη συνέχεια, είχε τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση το γκολ όμως του Γρηγόρη Αργυρίου στο 20λεπτο έφερε τους “κυανοκίτρινους” με την πλάτη στον τοίχο και ήταν πλέον δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση.

Πριν τον αγώνα, ο πρώην πρόεδρος του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και νυν διοικητικό στέλεχος, Χαράλαμπος Ευθυμιάδης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Μπάμπη Τορτοπίδη, πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και νυν γενικό αρχηγό του ΑΣ Ειρηνούπολης.

20141220_145956 20141220_150003

Οι πρωτοπόροι της Α1 Ερασιτεχνικής μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλησαν από τα πρώτα λεπτά να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στην πρώτη αξιόλογη φάση της αναμέτρησης, ήρθε και το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, Αργυρίου και Κουκουράκης άλλαξαν ωραία τη μπάλα και ο τελευταίος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των “κυανοκίτρινων” και με πλασέ νίκησε τον Κίτσο.

Το γκολ αυτό “άναψε” το παιχνίδι για τα καλά και δύο λεπτά αργότερα ο Ευθυμιάδης έκανε ωραία πάσα στον Παρηγορίδη αυτός όμως δεν πρόλαβε για λίγα μέτρα τη μπάλα προ του Σεϊτανίδη, ενώ στο 16′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να φτάσουν στο γκολ, οι οποίοι πέτυχαν μεν τέρμα με τον Πέτγαζλη, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως off-side. Η φάση αυτή όπως και το πέναλτι που ζήτησαν σε ανατροπή του Έξαρχου επέφεραν τις έντονες διαμαρτυρίες των “τζιαλορόσι.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Τουμαράς εκτέλεσε με τον γνωστό αριστοτεχνικό του τρόπο το φάουλ, με τη μπάλα να “γλύφει” το αριστερό δοκάρι του Σεϊτανίδη για να έρθει το 19ο λεπτό, όπου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά “κλείδωσαν” από νωρίς την υπόθεση νίκη.

10841361_10204004843744756_577898011_n

Στη φάση αυτή ο Γρηγόρης Αργυρίου κινήθηκε παράλληλα με τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, επιχείρησε σέντρα-σουτ και η μπάλα πήρε τροχιά πάνω από τον Κίτσο και ενώ υπήρξε ασυνεννοησία των αμυντικών με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Το τέρμα αυτό άλλαξε την εικόνα του αγώνα, απελευθέρωσε τους φιλοξενούμενους και ανάγκασε τους παίκτες του Σάκη Γλώσση να ρισκάρουν περισσότερο. Η μπάλα κινήθηκε περισσότερο στα πόδια των γηπεδούχων, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση στα καρέ του Σεϊτανίδη, εντούτοις το γκολ ήρθε και πάλι για τον ΑΣ Ειρηνούπολης, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Σαμψωνίδη, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κίτσο.

Το 0-3 της ανάπαυλας ήταν φανερό πως δεν έδινε περιθώρια αντίδρασης στον ΓΑΣ και ήταν εκ προοιμίου σίγουρο πως το δεύτερο 45λεπτο δεν θα είχε τον ανάλογο ρυθμό με τον πρώτο. Οι “κυανοκίτρινοι” είχαν δύο καλές φάσεις για να μειώσουν το σκορ χωρίς όμως να βρουν δίχτυα ενώ στο 78′ ήρθε και τέταρτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Έξαρχος έπαιξε ωραία το “ένα-δύο” με τον Λαμπριανίδη και ο δεύτερος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

10859928_10204004843824758_1155277975_n

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Τσαγκεράς, Θεοδοσιάδης (60′ Βαϊναλής), Δημητρίου, Στέφος, Τουμαράς, Στογιάννος, Κακούδης (76′ Γιαμαλίδης), Ευθυμιάδης (46′ Μίσκος), Παρηγορίδης, Δασκαλίδης.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σεϊτανίδης, Σαμψωνίδης, Αργυρίου, Βαλδήρ (72′ Παπαδόπουλος), Τζεϊρανίδης, Τενεκετζή, Πέτγαζλης, Λαμπριανίδης (82′ Σπύρίδης), Έξαρχος, Σαμψωνίδης (66′ Παντζαρτζίδης Ν.), Κουκουράκης.

*φωτ. βράβευση και 11άδες από rodochoritis.blogspot.gr

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected