Κατηγορίες
Γενικά

Τρεις περιπτώσεις που μπορείς να διηγηθείς και να κλαις από το…γέλιο! (vid)

a13e71cf85e6afe38b931f2fec99a8cc_LΈνα τρελό συμβάν έλαβε χώρα στην τέταρτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, τη Σέριε Ντι.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Τζεζίνα και Αμιτερνίνα, ο προπονητής της πρώτης πέταξε μια άλλη μπάλα μέσα στον αγωνιστικό τρόπο για να αποτρέψει ποδοσφαιριστή της δεύτερης να σκοράρει.

Ο ποδοσφαιριστής της Αμιτερνίνα είχε μια καλή ευκαιρία για να βρει δίχτυα, με τον κόουτς της αντίπαλης ομάδας να μη διστάζει να κάνει… πονηριά προκειμένου να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του τερματοφύλακά του!

Μάλιστα, μάλλον πέτυχε το σκοπό του, αφού το τέρμα δεν επετεύχθη, με τον επιθετικό να σουτάρει πάνω στον γκολκίπερ, χωρίς όμως να διαπιστωθεί αν είδε τη δεύτερη μπάλα και του αποσπάστηκε η προσοχή.

Δείτε το βίντεο:

Σκόραρε με μακρινό βολέ με… πλάτη στο τέρμα!

e6a97ff15b3aa5e7fc0f69f4dcd1f317_L

Χωρίς να βλέπει κατάφερε να βρει δίχτυα ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Αυστραλίας.

Πρόκειται για τον Ντάνιελ Ντε Σίλβα, ο οποίος μπόρεσε να πετύχει γκολ στη νίκη της Περθ Γκλόρι με 3-1 επί των Σέντραλ Κοστ Μάρινερς από απόσταση λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Ντε Σίλβα θεωρείται μεγάλο ταλέντο του αυστραλιανού ποδοσφαίρου και σε αυτή τη φάση απέδειξε το γιατί.

Με πλάτη στην εστία και χωρίς να έχει πολύ καλή ορατότητα, όμως χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή του, ήρθε σε θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα να πέφτει στη σωστή γωνία, αλλά να μην καταφέρνει να αποκρούσει.

Δείτε το βίντεο:

Παίκτης επιχείρησε να σκοράρει με… ανάποδο πέναλτι!

9911e85cd04fd08dd1c1b686e612ea11_L (1)

Μια απίστευτη φάση έλαβε χώρα στο Περού όταν ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θέλησε να κάνει… εντύπωση και να εκτελέσει ένα πέναλτι με διαφορετικό τρόπο.

Ο συγκεκριμένος παίκτης γύρισε ανάποδα και σούταρε με τακουνάκι προσβλέποντας σε επίτευξη τέρματος έτσι. Ωστόσο, η προσπάθειά του στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, αφού δε βρήκε καλά την μπάλα και αυτή κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.

Οπότε, αντί για κάτι ασυνήθιστο ρεζιλεύτηκε και έγινε περίγελος σε όλους όσους παρακολουθούσαν το ματς, αλλά και αυτούς που είδαν το βίντεο με τη φάση.

Δείτε το βίντεο:

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected