Κατηγορίες
Super League 1

Πανθρακικός – Βέροια 1-1

da3811183ad281a7cc5ea85ac7388a80_LΣτο τέλος απέφυγε την ήττα η Βέροια στην Κομοτηνή, ισοφαρίζοντας στο 90’ ο Καλτσάς σε 1-1 τον Πανθρακικό, που είχε προηγηθεί με τον Τζάνη στο 10’.

Για δεύτερο παιχνίδι η ομάδα της Κομοτηνής προηγείται νωρίς στο ματς με γκολ του Τζάνη, αλλά δεν καταφέρνει να κρατήσει το προβάδισμα. Την Τετάρτη ήταν ο Αστέρας, σήμερα η Βέροια που κατάφερε να ισοφαρίσει και να κλέψει την ισοπαλία. Ο Τζάνης έκανε το 1-0 στο 10’ και η «Βασίλισσα του Βορρά» έψαξε το γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Πανθρακικός είχε δοκάρι στο 71’ με τον Ντιγκινί, ενώ οι Ημαθιώτες έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Ραούλ Μπράβο στο 80’. Αλλά δεν τα παράτησαν και στο 90’ ο Καλτσάς ισοφάρισε σε 1-1.

Γρήγορο γκολ πάλι με Τζάνη

Αν και δεν έβρεχε αυτή τη φορά στην Κομοτηνή, ο αγωνιστικός χώρος έμοιαζε με… χωράφι, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Πανθρακικός μπήκε πιο ορεξάτα στο παιχνίδι και στο 10’ ο Τζάνης με κοντινό πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα του Κάσες έκανε το 1-0. Η Βέροια χρειάστηκε λίγο χρόνο να βρει τα πατήματά της και μετά το 25’ ξεκίνησε να πιέζει με τους Μπεν και Ντουμίτρου, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 40’ ο Κάσες αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Γκιγιέρμο, αλλάζοντας τα πλάνα του Ρόκα.

Φινάλε με αποβολή και γκολ. Περισσότερα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected