Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Άρης Παλαιοχωρίου 1-0 (photos+video)

DSCN3479Σε ένα ματς που θα…ξεχαστεί γρήγορα, η Ακαδημία Βέροιας επικράτησε στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Άρη Παλαιοχωρίου και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα.

Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο και με 28 βαθμούς κρατά την πρωτοπορία στον όμιλο ενώ διεύρυνε στο +4 τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου έχασε έδαφος από τις προνομιούχες θέσεις και στον δεύτερο γύρο θα επιδιώξει να αποσπάσει όσες περισσότερες νίκες μπορεί ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς οι δύο ομάδες, επηρεασμένες ίσως από τον υπερβολικά δυνατό αέρα και τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο, παρουσίασαν μέτρια εικόνα και δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Πέτρο Μιχαηλίδη στα μέσα του πρώτου μέρους (26′) και έκτοτε δεν απείλησαν σοβαρά την εστία του Πουρλιοτόπουλου, ούτε όμως απειλήθηκαν με την ισοφάριση κρατώντας σχετικά εύκολα στα μετόπισθεν.

δείτε το γκολ

Ένα καλό σουτ του Αντώνη Ντόγου στο 18 που μπλόκαρε ο Πουρλιοτόπουλος και η σέντρα σουτ του Γκιουλέκα στο 40, που με τη βοήθεια του δυνατού αέρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ήταν οι πιο σημαντικές φάσεις στο πρώτο μέρος. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο κόουτς των φιλοξενούμενων πέρασε εκτός τον Χρήστο Ατανάσοφ και έριξε στον αγώνα τον Βαλάντη Μπεχτά ενώ στο δεύτερο μέρος, επιδίωξε με τις αλλαγές να κάνει πιο επιθετική την ομάδα, χωρίς ωστόσο να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε.

DSCN3486

Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν στην επανάληψη, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που ο Τάσος Ανθυμιάδης…βγήκε από τα ρούχα του, καθώς οι παίκτες του δεν λειτούργησαν σύμφωνα με το αρχικό πλάνο. Ένα δυνατό σουτ του Συμπεθέρη και ένα δοκάρι εξ επαφής του Ντόγου ήταν οι κυριότερες επιθετικές πρωτοβουλίες των “βυσσινί”, που παρά τη μέτρια εμφάνιση πήραν αυτό που ήθελαν και έκλεισαν τη χρονιά με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Χαραλαμπίδη

DSCN3474 DSCN3475

Συνθέσεις

Ακαδημία Βέροιας : Οβεζίκογλου, Σαχπατζίδης, Γκιουλέκας, Συμπεθέρης, Νταμοτζίδης, Ντόγος, Γαβριηλίδης Τ., Αργυρόπουλος, Τσαλουχίδης, Σαμπρής, Μιχαηλίδης.

Άρης Παλαιοχωρίου : Πουρλιοτόπουλος, Ατανάσοφ (42′ Μπεχτάς), Κυριμκιρίδης, Βασιλείου, Κίτσας Β. (68′ Παντόπουλος Α.), Μερόκης, Μυγδάνης (59′ Νατσικόπουλος), Παντόπουλος Β.), Πέτρου, Βλάχος, Κίτσας Δ.

alysun2111112-1111Το ρεπορτάζ της Ακαδημίας Βέροιας είναι μία προσφορά της Εταιρίας  Παραγωγής Συνθετικών Κουφωμάτων & Αλουμινίου «ALU-SYN Ε.Π.Ε.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected