Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

ImathiaSportsNews – Το πρώτο “ImBall” ταράσσει τα νερά!

imball

Νέο έτος, νέες ιδέες από τους συνεργάτες του ImathiaSportsNews! Όπως ανακοινώσαμε πρόσφατα (και έχουμε λάβει εξαιρετικές κριτικές), η αγαπημένη σας ιστοσελίδα ανοίγει νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους αναγνώστες του, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία με το Radio «Ermis», μία από τις πιο «δυνατές» ιντερνετικές συχνότητες στην Ελλάδα.

Η εκπομπή που θα παρουσιάζει ο αρχισυντάκτης Αργύρης Τσιγγενόπουλος, θα εκπέμπει διαδικτυακά κάθε Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, με ειδησεογραφία από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού (ως κύρια θεματολογία) αλλά και κους κους με ανθρώπους όλων των αθλημάτων (και όχι μόνο)!

H πρώτη εκπομπή θα βγει στον ιντερνετικό αέρα την ερχόμενη Δευτέρα 12/1 στις 11.00 το πρωί και όσοι διαθέτουν μία απλή σύνδεση ή μέσω κινητού και tablet, θα μπορούν να μπουν στη παρέα μας, σε ένα δίωρο με πολύ ειδησεογραφία, ενημέρωση και πολλά άλλα!

imball radio

Εκτός της LIVE ακρόασης της εκπομπής “ImBall” στην διαδικτυακή συχνότητα του Radio Ermis (το link θα “ανέβει” και το βράδυ της Κυριακής αλλά και πριν την εκπομπή της Δευτέρας) και για όσους θέλουν να την ακούσουν σε επανάληψη, θα υπάρχει “καρφιτσωμένη” στην αρχική σελίδα του imathiasportsnews.gr καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected