Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Διάλυση…; Ενίσχυση!

DSCN9904Αρκετά ήταν τα σενάρια των τελευταίων ημερών, που ήθελαν την ΑΕ Καψόχωρας να φτάνει στα πρόθυρα της διάλυσης ή ακόμη και να μη συμμετέχει στον επόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής.

Η διοίκηση όμως της ομάδας, μετά τη σημερινή Γενική Συνέλευση (11/1) όχι μόνο δεν υιοθετεί αυτά τα σενάρια, αλλά βγαίνει στην…επίθεση και αποφασίζει να ενισχύσει την ομάδα, με στόχο την παραμονή στην κατηγορία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ImathiaSportsNews, η σημερινή σύγκληση του συμβουλίου της ομάδας (στο οποίο υπήρξε απαρτία) έγινε με στόχο να αναλυθούν όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας και να ρίξουν  στο τραπέζι όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οικονομικά και αγωνιστικά.

Μετά από ώριμη συζήτηση και με απόλυτη σύμπνοια, αποφάσισαν να βοηθήσουν το αγωνιστικό τμήμα ώστε να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή, κάτι που μπορεί να φαντάζει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο (ειδικά αν ισχύει το ακραίο σενάριο των έξι ομάδων να υποβιβάζονται) όμως είναι αποφασισμένοι να…ματώσουν και στο τέλος θα κάνουν ταμείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected