Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Σμύρνης – Επισκοπή (1-0) Καθοριστική η αποβολή για την ομάδα των Νικόλτση και Πετράκου

c1284e605e3016a03ebf5a1717640159_LΕπιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα, ο οποίος επικράτησε δύσκολα 1-0 της Επισκοπής στη Ριζούπολη για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Ξανά στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Απόλλων, ο οποίος επέστρεψε στις επιτυχίες. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε από την Παναχαϊκή στην Πάτρα, σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι, ωστόσο, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες επικρατώντας έστω και δύσκολα 1-0 της Επισκοπής.

Οι Κρητικοί αποδείχθηκαν… σκληρό καρύδι για την ομάδα του Βοσνιάδη και κράτησαν το «μηδέν» παρά την πίεση που άσκησε ο Απόλλων. Στο ημίχρονο, μάλιστα, η Επισκοπή  άλλαξε και… φανέλες, φορώντας τα μπλε αντί για τα πορτοκαλί που είχε στο πρώτο, κάτι που δεν αποδείχθηκε… τυχερό. Στο 70′ ο Πιθαρούλης είδε στην ίδια φάση δυο κίτρινες, αρχικά για δυνατό μαρκάρισμα και στη συνέχεια για διαμαρτυρίες, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Έτσι, στο 85′ σε μια στημένη μπάλα ο Καραδέμητρος πήρε την κεφαλιά και έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας,  Χατζηζήσης (84′ Ψιάνος), Γκόλιας, Γεωργίου, Κοτσώνης, Ηρακλής,  Χατζής (52′ Κυβελίδης), Βάντερσον, Καραδέμητρος, Γκονζάλες (50′ Λαγός), Φαρινόλα

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης (23′ λ.τ. Δρακάκης), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (63′ Λιονάκης), Λάμπρου, Μαραθιανός, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης (83′ Βιτώρος)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected