Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-2 (photos)

10877690_10204208373392870_618721428_nΠρεμιέρα σήμερα στον δεύτερο γύρο της Α1 Ερασιτεχνικής και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου έκανε το καλύτερο ξεκίνημα, πετυχαίνοντας μια πολύ σημαντική νίκη στη δύσκολη έδρα του Παλαιού Σκυλιτσίου.

Μια νίκη που εκτός της βαθμολογικής σημασίας, δίνει και το απαραίτητο ψυχολογικό αβαντάζ στη συνέχεια, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση κόντρα σε μία ακόμη ομάδα που επίσης θα παλέψει για την παραμονή, τον Εθνικό Κλειδιού.

Η ομάδα του Σάκη Γλώσση ήταν πιο αποτελεσματική από τους αντιπάλους της και κατόρθωσε να σκοράρει σε καίρια σημεία της αναμέτρησης. Εκτός των άλλων, οι προσθήκες των Νίκου Αλμαλιώτη και Σάκη Παπαδή φαίνεται πως προσδίδουν μεγαλύτερη ποιότητα και ταχύτητα μεσοεπιθετικά, ενώ είναι φανερό πως η παρουσία τους έδωσε περισσότερες λύσεις στη γραμμή κρούσης.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” επηρεάστηκαν σημαντικά από τον τραυματισμό του Δημήτρη Γιουρόπουλου λίγο μετά το 20λεπτο όταν σε μία φάση μετά από έμμεσο φάουλ των γηπεδούχων και σε σύγκρουση με τον Καζεπίδη έπεσε στο έδαφος και βάζοντας το χέρι για να προστατευθεί, γύρισε το μικρό δάχτυλο και αποχώρησε. Ωστόσο, παρά το τέρμα που δέχτηκαν στις αρχές του δευτέρου μέρους, πάλεψαν, ισοφάρισαν στο 69’και θα μπορούσαν την ανατροπή, αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια.

Αμφότερες οι ομάδες διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του κ. Μαρόπουλου, με τους μεν γηπεδούχους να υποστηρίζουν πως τα σφυρίγματα ήταν περισσότερα για τους φιλοξενούμενους και τους “κυανοκίτρινους” να ζητούν δύο παραβάσεις εντός αντίπαλης περιοχής. 961563_10204208374032886_1631133087_n Το πρώτο 5λεπτο του αγώνα ήταν κυρίως αναγνωριστικό, με πολλά λάθη εκατέρωθεν και παιχνίδι κέντρου. Στο σημείο εκείνο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Χρήστος Κακούδης βρέθηκε απέναντι από τον Μαυρόπουλο, με τον έμπειρο πορτιέρο να αποκρούει σε κόρνερ και επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να ανοίξει το σκορ.

Στο 38′ πολύ καλή ενέργεια του Ευθυμιάδη από αριστερά, πάσαρε στον Μίσκο στο ύψος της περιοχής και ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να προσκρούει σε αντίπαλο και να απομακρύνεται. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, υποστηρίζοντας πως η μπάλα βρήκε το χέρι του αμυνόμενου.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Άρης είχε μια καλή στιγμή σε έμμεσο φάουλ που κέρδισε, ωστόσο η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης σημειώθηκε το πρώτο τέρμα του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό και μετά από μια αναμπουμπούλα στην άμυνα του Άρη, η μπάλα στρώθηκε στον Παπαδή και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Το παρθενικό τέρμα του νεαρού με τη φανέλα του ΓΑΣ είναι το δεύτερο προσωπικό του στο πρωτάθλημα. 10922143_10204208374232891_1646238713_n Στο 60′ ο Άρης είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Χρήστος Τσίπης του Α. έκανε το σουτ, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Καζεπίδη και στην επαναφορά ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν κατάφερε από καλή θέση να τη στείλει στα δίχτυα. Ότι δεν κατάφερε ο Παπαδόπουλος, το πέτυχε ο Τσίπης στο 69′ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα ακριβείας του Αραπέλη και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΓΑΣ ζήτησε για δεύτερη φορά πέναλτι σε πτώση του Μίσκου μέσα στην περιοχή ωστόσο στο 82′ ο ρέφερι κ. Μαρόπουλος υπέδειξε παράβαση σε ανατροπή του Κακούδη από τον Τσέκα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Κώστας Τουμαράς, σημαδεύοντας τη γωνία του Μαυρόπουλου, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν νέο πέναλτι, αυτή τη φορά σε ανατροπή του Δασκαλίδη από τον Μαυρόπουλο, ο Τουμαράς όμως αυτή τη φορά νικήθηκε από τον πορτιέρο του Άρη. Στο 90+1′ οι “κιτρινόμαυροι” απώλεσαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Ανδρέου όμως σημάδεψε λίγα εκατοστά πιο δεξιά από το αριστερό δοκάρι του Καζεπίδη.

10928149_10204208373872882_1189000939_n Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Παπαδόπουλος Κ., Μωραϊτης Δ. (78′ Τάνης), Ανδρέου, Καρασαββίδης, Μωραϊτης Γ., Τσίπης Χ.Α., Αραπέλης, Τσέκα, Κουτσιάδης, Γιουρόπουλος (21′ λ.τ. Νούσιος).

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Στέφος, Τσαγκεράς, Θεοδοσιάδης (65′ λ.τ. Δημητρίου), Στογιάννος, Τουμαράς, Αλμαλιώτης, Ευθυμιάδης, Κακούδης, Μίσκος (72′ Δασκαλίδης), Παπαδής (87′ Βαϊναλής)

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected