Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Άρτας – Μετά τον προπονητή, δύο μεταγραφές!

DSCN0798Σε δύο μεταγραφές προχώρησε η διοίκηση της Αναγέννησης Άρτας, η οποία ανακοίνωσε την επιστροφή στην ομάδα του μεσοεπιθετικού Χρήστου Σταμούλη και την απόκτηση του μέσου Δημήτρη Κατσαδούρου.

Ο 28χρονος (26/09/86) Χρήστος Σταμούλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα περυσινά μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, όπου έφεραν στην Αρτινή ομάδα στην τρίτη κατηγορία της χώρας. Το καλοκαίρι αποχώρησε από τον σύλλογο για τον γειτονικόΕθνικό Φιλιππιάδας, αλλά εκεί αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού (στους κοιλιακούς) και αγωνίστηκε μόλις σε τρεις αγώνες, για να επιστρέψει σήμερα στην Αναγέννησης Άρτας. Από τον Εθνικό έρχεται στην Αναγέννηση και ο 26χρονος (10/01/89) Δημήτρης Κατσαδούρος, όπου με την φανέλα της ομάδας της Φιλιππιάδας έπαιξε σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος και έναν κυπέλλου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ζάκυνθο, Θρασύβουλο, ξανά Ζάκυνθο, Βελούχι, Λαμία και Αχιλλέα Δομοκού. Θυμίζουμε ότι η Αναγέννηση έχει αποκτήσει ακόμη τον 17χρονο μέσοΘοδωρή Μανιώτη και τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Ζάχο, έτσι έφτασε τις τέσσερις μεταγραφές τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Άρτας, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Καρίνος αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της Αναγέννησης Άρτας ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κατσαδούρου και την επιστροφή του Χρήστου Σταμούλη στην ομάδα. Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν αντιδράσεις για την επιστροφή του Χρ. Σταμούλη, αλλά εμείς ως διοίκηση, πιστεύουμε στην αγωνιστική του αξία, ελπίζουμε πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα συμπεριφοράς και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

*Βασίλης Τσεκούρας, sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected