Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Τι είπε ο Αντωνίου για τον θρίαμβο στο “Βικελίδης”

81ae3f2932ac5757ca01b6c8fc2c0d92_LΤην πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία του πανηγύρισε ο Δωτιέας Αγιάς, καθώς επικράτησε του Άρη 1-0 μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» και τον άφησε εκτός Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, με τον Σωτήρη Αντωνίου να εκφράζει στο Onsports τη μεγάλη του ικανοποίηση.

Ο Δωτιέας Αγιάς αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στη Γ’ Εθνική και η νίκη επί μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι ο Άρης έγραψε ιστορία. «Είναι μια μεγάλη και ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας. Αυτή η νίκη επί του Άρη θα γραφτεί με… χρυσά γράμματα στην ιστορία του Δωτιέα. Πρόκειται για μια ομάδα που προέρχεται από μια κωμόπολη 4.000 κατοίκων και η επικράτηση επί του Άρη είναι πολύ σημαντική», ανέφερε ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου στο Onsports.

Ο νεαρός τεχνικός, που έχει δουλέψει και σε ομάδες Football League, όπως η Καλλονή και ο Πανηλειακός, βρίσκεται από πέρυσι στο τιμόνι του Δωτιέα, καθώς ο ίδιος κατάγεται από την Αγιά και φυσικά ζει με μεγάλη περηφάνια την επιτυχία.

Ο Δωτιέας Αγιάς βρίσκεται πλέον στους «4» του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής και μοιραία ο στόχος του τροπαίου μπαίνει στο τραπέζι. «Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να μη σκεφτούμε τον τελικό. Οι άλλες τρεις ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά είναι πολύ δυνατές, καθώς τα Τρίκαλα και η Κηφισιά έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στον όμιλό τους, ενώ ο Εθνικός έχει βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πλέον περιμένουμε την κλήρωση για να μάθουμε τον αντίπαλό μας», υποστήριξε ο Αντωνίου.

η υπόλοιπη συνέντευξη στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected