Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Λαμία – Πλησιάζουν Ομπράντοβιτς και Κόμνος!

obraΕβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων, όπως άλλωστε σας είχαμε προαναγγείλει, θεωρείται αυτή που διανύουμε για τον ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του έμψυχου υλικού, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Ήδη η Διοίκηση της ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από ομάδες της Α’ Εθνικής και από ώρα σε ώρα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Προτεραιότητα για τους Λαμιώτες είναι η ενίσχυση της αριστερής πλευράς όπου παρουσιάστηκαν προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του α’ γύρου, αλλά και η βελτίωση της ομάδας στο γκολ.

Η efthia.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η Διοίκηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 26χρονο (29/5/1989) Σέρβο μεσοεπιθετικό Νεμάνια Ομπράντοβιτς, ο οποίος έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν από το περιβάλλον του παίκτη μιλούν για απόλυτη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών κι απομένει μόνο ο παίκτης να περάσει από ιατρικές εξετάσεις πιθανόν αύριο Πέμπτη.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής ήρθε φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα και αποκτήθηκε από τους Φαίακες, όπου είχε 5 συμμετοχές, ενώ το τελευταίο του ματς με την πρώην του πλέον ομάδα ήταν με τον Ολυμπιακό στις 30 Νοέμβρη.

komnos

komnosΈνας ακόμη παίκτης που βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΣ Λαμία είναι ο 23χρονος (1/2/1993) αριστερός οπισθοφύλακας Δημήτρης Κόμνος που κατάγεται από την Ανατολική Φθιώτιδα κι έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Ο Κόμνος τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ έχει περάσει και από τους ερασιτέχνες του Λεβαδειακού.

Το ενδιαφέρον της Λαμιώτικης ΠΑΕ έχει επικεντρωθεί τώρα στην απόκτηση ενός διεθνή έμπειρου επιθετικού με πολλές συμμετοχές και πολλά γκολ στην Α’ Εθνική, με τον οποίο, αν τελικά ευωδοθούν οι προσπάθειες, η ομάδα ευελπιστεί να λύσει το πρόβλημα στο γκολ.

Πάντως τις επόμενες ημέρες, παρά τις αντίθετες δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ, δεν αποκλείεται από το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, να δουν κάποιοι παίκτες την πόρτα της εξόδου.

efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected