Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σωκράτης Διούδης – Η πιθανή μεταγραφή του Ράιν ίσως ανοίξει την “πόρτα”!

dioudis-brugge-604x345To καλοκαίρι άφησε την Ελλάδα, ελπίζοντας πως θα κάνει μια ευρωπαϊκή καριέρα, αλλά εκτός των συνόρων, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα!

Ο λόγος τον Σωκράτη Διούδη κι αυτό που ζει στο Βέλγιο, όπου μετακόμισε το καλοκαίρι, υπογράφοντας στην Κλαμπ Μπριζ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη, ενθουσιάστηκε με την προοπτική να παίξει στο βελγικό πρωτάθλημα και σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Κλαμπ Μπριζ, αλλά πολύ γρήγορα ο ενθουσιασμός κόπασε!

Τα πράγματα είναι δύσκολα στο Βέλγιο και ο νεαρός Ημαθιώτης τερματοφύλακας δεν έχει παίξει ούτε λεπτό με την φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, στο πρώτο μισό της σεζόν, αφού ο Μισέλ Πρεντόμ, επιμένει να χρησιμοποιεί μόνο τον Αυστραλό Μάθιου Ράιν, ο οποίος έχει παίξει και στα 34 επίσημα παιχνίδια της Μπριζ φέτος, σε όλους τους θεσμούς!

Το κακό για τον Διούδη, είναι πως δεν μπορεί να νιώθει… αδικημένος καθώς ο Πρεντόμ είναι ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας που έβγαλε το Βέλγιο, μετά τον Ζαν Μαρί Πφάφ, κάνοντας μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και στην Εθνική.

Ποιος μπορεί να πει ότι δεν μπορεί να αξιολογήσει έναν τερματοφύλακα;

Πάντως, για τον Διούδη ίσως αλλάξει κάτι αν επαληθευτούν οι φήμες, που θέλουν την Λίβερπουλ να ενδιαφέρεται για τον 22χρονο Αυστραλό τερματοφύλακα της Κλαμπ Μπριζ κι έτσι ανοίξει ο δρόμος για να πάρει καμιά ευκαιρία…

Ο Διούδης έχει υπογράψει για δύο χρόνια στους Βέλγους, οπότε θα έχει άλλη μια σεζόν να δείξει ότι αξίζει να παίξει εκτός των ελληνικών συνόρων…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected