Football League - Μεταγραφές

Χανιά – Εντυπωσιακή κίνηση της ομάδας των Παπατζίκου, Σούκια με Εγκουέμ!

alberto_610x400

Από τον… Ατρόμητο ήρθαν τα πολύ σημαντικά νέα που αφορούν τον δανεισμό του Αλμπέρτο Ενγκουέμ στον Α.Ο. Χανιά. Ο 22χρονος Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής προς επιβεβαίωση της έντονης φημολογίας που είχε αναπτυχθεί εδώ και μέρες επιστρέφει μετά από μερικούς μήνες απουσίας στα Χανιά, όχι για λογαριασμό του Κισσαμικού, αλλά του ΑΟΧ.

Ο Ενγκουέμ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως γνωστόν από τον Ατρόμητο, στον οποίο όμως δεν κατάφερε να παίξει, αφού δεν έκανε καμία συμμετοχή. Ο Α.Ο. Χανιά εδώ και λίγες μέρες είχε κάνει νύξη στον Ατρόμητο να τον αποκτήσει δανεικό και τελικά η ομάδα του Περιστερίου αφού το εξέτασε, ενέκρινε την Παρασκευή (16/1) τον δανεισμό του, με τον Ενγκουέμ να γίνεται ο τρίτος παίκτης που παραχωρείται στον ΑΟΧ μετά τον Εσόνο και τον Παπουτσογιαννόπουλο!

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου: «Ολοκληρώθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος ο δανεισμός του Αλμπέρτο Εγκουέμ στον ΑΟ Χανίων παρουσία εκπροσώπων της κρητικής ομάδας».

Ο ΑΟΧ φτάνει έτσι τις τρεις μεταγραφές, Ενγκουέμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Μακρυωνίτης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει και συνέχεια…

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected