Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Α2 Ερασιτεχνική – Νέα Γενεά Νικομήδειας και ΠΑΟ Παλατιτσίων οι…πρωταθλητές!

mpalaΜπορεί η Α1 Ερασιτεχνική να συγκεντρώνει (εκ των πραγμάτων) τα βλέμματα των περισσοτέρων όσον αφορά το ποδόσφαιρο στην Ημαθία, εντούτοις στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, οι ομάδες της Α2 είναι αυτές που “κλέβουν” την παράσταση!

Μολονότι δεν μπορούν να συγκριθούν σε βαρύτητα με τις μεταγραφές των Καραγιάννη (ΑΣ Ειρηνούπολης) ή των Πιπινίκα, Γασπαράτου στον ΦΑΣ Νάουσα, ωστόσο κρίνοντας από το γεγονός πως πρόκειται για υποδεέστερο πρωτάθλημα, θα λέγαμε πως οι ομάδες που συμμετέχουν σ αυτό, είναι αποφασισμένες να ενισχυθούν!

“Πρωταθλήτριες” σε ποσότητα (αλλά και σε ποιότητα βεβαίως) αναδεικνύονται η ουραγός του δευτέρου ομίλου Νέα Γενεά Νικομήδειας αλλά και ο ΠΑΟ Παλατιτσίων από τον πρώτο αντίστοιχα, με τους “κιτρινόμαυρους” να βρίσκονται μεν πέντε βαθμούς μακριά από τη σωτηρία (οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος) η διοίκηση της ομάδας όμως έχει πάρει το ρίσκο της μεγάλης ενίσχυσης και μάλιστα με παίκτες που έχουν παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο.

Στην ομάδα, εκτός των Κώστα Παπαδόπουλου και Αντώνη Τζίμου που μετακόμισαν από το Ζερβοχώρι αλλά και τον έμπειρο (παρά τα 26 του χρόνια) Κώστα Συμεωνίδη, οι “κιτρινόμαυροι” ενισχύθηκαν επιπλέον, προσθέτοντας στο ενεργητικό τους Πασχάλη Αγιαννίτη από Θύελλα Σταυρού, Γιώργο Καρίπογλου από Εθνικό Ράχης, Θωμά Μανουσαρίδη από Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και Δημήτρη Κελεσίδη από την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Στα θετικά για την Νέα Γενεά η επιστροφή στην ομάδα και του Χρήστου Τζιόκα, ο οποίος μάλιστα επικοινώνησε μαζί μας θέλοντας να παραθέσει την παρακάτω δήλωση:

“Μια δύσκολη και συνάμα περίεργη η χρονιά εξ αρχής, καθώς βρέθηκα στις προπονήσεις της Ακαδημίας Βέροιας, από την οποία είχα μια πολύ καλή προσέγγιση και ταυτόχρονα μου άρεσε το γεγονός πως το πλάνο της ομάδας ήταν σε πολύ σωστές βάσεις. Δυστυχώς λόγω προβλημάτων “γραφειοκρατίας” δεν κατάφερα να αγωνιστώ και να βοηθήσω με τον τρόπο μου. Και σε όσους βιάστηκαν να μιλήσουν για αξιοπρεπείς ή μη κινήσεις, να αναφέρω ότι πηγαίνω στη Νικομήδεια με στόχο να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ την ομάδα σ αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία. Αποχωρώ από μια ομάδα με πολύ ταλέντο, υπέροχο κλίμα και πραγματικά τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους της. Χρωστάω στον προπονητή Τάσο Ανθυμιάδη ένω μεγάλο ευχαριστώ που δέχτηκε σαν ισότιμο μέλος και συνεργάστηκα μαζί του όλους αυτούς τους μήνες”.

Number 2…ΠΑΟ Παλατιτσίων!

Η άλλη ομάδα που εκ των πραγμάτων πρωταγωνιστεί στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο ΠΑΟ Παλατιτσίων. Μπορεί η ομάδα να έχει ουσιαστικά αποφύγει κάθε κίνδυνο, ωστόσο οι διοικούντες αποφάσισαν την ενίσχυση της και μάλιστα με ποδοσφαιριστές που έχουν κατακτήσει τίτλους και προέρχονται από ομάδες από υψηλότερο επίπεδο.

Αποκτήθηκαν οι Δημήτρης Τσέος (14/01/1990, μέσος) από ΑΕΠ Βέροιας, Στέφανος Φωτιάδης (11/01/1990, αμυντικός) από ΑΕΠ Βέροιας, Νικήτας Σαρηγιαννίδης (φωτ.02/01/1993, επιθετικός) από Νηρέα Βέροιας, Χρήστος Στυλίδης (27/10/1989, τερματοφύλακας) από Φίλιππο Μελίκης, Μάνος Αναστασόπουλος (26/5/1995, αμυντικός) από Φίλιππο Μελίκης, Δημήτρης Κοτσαμπασόπουλος (22/06/1994, αμυντικός) από Μέγα Αλέξανδρο Παλαιού Προδρόμου, Γιώργος Φωτιάδης (11/01/1990, μέσος) από ΑΕΠ Βέροιας, οι οποίοι ανεβάζουν τον πήχη στην ομάδα και γεμίζουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ ενόψει της συνέχειας.

δείτε εδώ όλες τις μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected