Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δωτιέας Αγιάς – Αποχώρησε ο Μίλκοβιτς, σκέψεις για παρτενέρ του Σταυράκη

ΑΓΙΑ2014-2015Αντίθετους βίους ακολούθησαν οι Νίκολα Μίλκοβιτς και Γιάννης Μαυρίδης όσον αφορά την σχέση τους με τον Δωτιέα Αγιάς.

Παρελθόν από τον Δωτιέα Αγιάς αποτελεί Νίκολα Μίλκοβιτς, σε αντίθεση με τον Γιάννη Μαυρίδη που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο νεαρός παίχτης αγωνίζονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον Αμπελωνιακό, και πλέον καλείται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου. Όσον αφορά τον Σέρβο, βρίσκεται από το καλοκαίρι στην Αγιά, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει συμμετοχή με τα χρώματα της ομάδας λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε με το δελτίο του, πρόβλημα το οποίο δεν κατάφερε να λυθεί μέχρι και σήμερα με τις δύο πλευρές να προχωρούν στη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου προσανατολίζονται στο να αποκτήσει έναν ακόμη τερματοφύλακα για μπακ απ του Σταυράκη. Οι δύο υποψήφιοι στόχοι για την κατάληψη της θέσης είναι ο Λεωνίδας Κούτσικος, που στην αρχή της χρονιάς ακολούθησε προετοιμασία με την ΑΕΛ, και ο Παναγιώτης Παϊτέρης ο οποίος είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Πλατυκάμπου. Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν πολλά για την έκβαση που θα έχουν οι υποθέσεις των δύο ελπιδοφόρων τερματοφυλάκων.

*rockngoal.com.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected