Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Άρτας – Δωτιέας Αγιάς 0-1

ana_dwtieasΓια τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Αναγέννηση Άρτας ηττήθηκε και υποχώρησε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της κατηγορίας, μόλις πέντε βαθμούς πλέον πάνω από τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, που είναι αυτή τη στιγμή η 5η ομάδα που υποβιβάζεται.

Η Αρτινή ομάδα στάθηκε άτυχη στον εντός έδρας αγώνα με τον Δωτιέα Αγιάς, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0, δεχόμενη γκολ στη μία και μοναδική τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Η Αναγέννηση στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης είχε τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως η αποβολή του Παπαρούνη στο 33΄ την άφησε με παίκτη λιγότερο. Στην επανάληψη και πάλι η «Α» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι με μεγάλη δόση τύχης, κατάφεραν να φύγουν με ένα υπερπολύτιμο διπλό από την Άρτα.

Στο 6΄ του αγώνα ο Νικοπολίδης με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ανάγκασε τον γνώριμό μας από την θητεία του στον Εθνικό Φιλιππιάδας, Σταυράκης να μπλοκάρει με δυσκολία την μπάλα. Η Αναγέννηση στο ντεμπούτο του Νίκου Λάππα στον πάγκο της, πίεσε και στο 19΄ είχε τεράστια χαμένη ευκαιρία, όταν ο Παπαβασιλείου μέσα στην περιοχή έκανε την κεφαλιά πάσα για τον Γούλα, ο οποίος από το ένα μέτρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα εκατοστά άουτ.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected