Super League 1

ΠΑΟΚ – Πλατανιάς 1-0 (vid)

1194496Ήρεμα και απλά, όπως… δεν μας έχει συνηθίσει φέτος, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά με 1-0 και αναρριχήθηκε και πάλι-προσωρινά ή όχι θα κριθεί από το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό-στην κορυφή.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχοντας μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης σε σχέση με τα τελευταία ματς, κατάφερε να κρατήσει, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, το μηδέν παθητικό (για πρώτη φορά στην Τούμπα μετά τις 28/9 όταν είχε κερδίσει με 4-0 τον ΦΗ)  και με μία όμορφη εκτέλεση του Κλάους Αθανασιάδη  στο 24 να πετύχει το στόχο της.

Ο «Δικέφαλος» είχε στήριγμα και τον κόσμο που επέστρεψε στις κερκίδες, μετά το κάλεσμα διοίκησης και παικτών, θέλοντας να στείλει μήνυμα συσπείρωσης προς πάσα κατεύθυνση. Παράλληλα φρόντισε να δείξει στον Ιβάν Σαββίδη ότι θεωρεί λυκοφιλία την σύμπραξη με Μελισσανίδη και Αλαφούζο, καθώς τους αποδοκίμασε όπως και τον Μαρινάκη.

Στα αξιοσημείωτα, το ντεμπούτο των Νομπόα και Παπαγιαννόπουλο ως αλλαγές στο δεύτερο μέρος και το γεγονός ότι οι Μαντούρο, Σκόνδρας και Γκολασα επιδίωξαν και πήραν κίτρινη κάρτα για να συμπληρώσουν τέσσερις και να εκτίσουν τη μία αγωνιστική ποινής στο ματς που ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει στα χαρτιά με τη Νίκη Βόλου.

Ο Πλατανιάς, τέλος, ήταν οργανωμένος, δεν εκτέθηκε πολύ αμυντικά, αλά επιθετικά έκανε λίγα πράγματα.

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο με το γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected