Football League

Football League – Επιμένει η Παναχαϊκή, μεγάλο “διπλό” Τύρναβου!

b721b1ab833c682556667613110c8288_LΣτις νίκες επέστρεψε η Παναχαϊκή η οποία επιβλήθηκε 2-0 του Αχαρναϊκού για να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου – Της… ισοπαλίας στο Βόρειο Όμιλο.

Την ένατή της νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε η Παναχαϊκή η οποία βρήκε μικρή αντίσταση απέναντι στον Αχαρναϊκό, παίρνοντας τη νίκη με 2-0. Έτσι παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας και πίσω από την ΑΕΚ.

Από την πλευρά του, ο Παναιγιάλειος επικράτησε 2-0 του Φωστήρα και αποσπάστηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί. Σε ό,τι αφορά το Νότιο Όμιλο, ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε 4-2 της Ερμιονίδας για να παραμένει σταθερά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου της Football League.

Στον Βόρειο Όμιλο ο μόνος κερδισμένος ήταν ο Τύρναβος ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα του Εθνικού Σερρών για να αποσπαστεί οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Πιερικός και Ζάκυνθος, αποτέλεσμα που κράτησε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ίδιο το σκορ και στη μάχη ανάμεσα σε Αγροτικό Αστέρα και Απόλλων 1926. Τέλος, ο Φωκικός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Αιγινιακό με τις δύο ομάδες να μένουν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Football League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected