Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-1 (photos)

MARTINO-TSAR8Νέα εντός έδρας «αυτοκτονία» για το Μαρτίνο που χωρίς να είναι καλύτερο από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, έχασε ένα δικό του παιχνίδι παραχωρώντας ισοπαλία 1-1.

Το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή ότι δε θα είναι εύκολο για τους «πράσινους», που πάντως σήμερα έπαιξαν με τις μπλε εμφανίσεις, ωστόσο η μπάλα ήταν με το μέρος τους και ήταν αυτοί που προηγήθηκαν καθαρά στο σκορ από εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Καντού. Την ποινή κέρδισε ο Κόκα στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με το Μαρτίνο μετά την επιστροφή του από την Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Φαίνεται ότι αυτό το τέρμα μετέτρεψε σε χαλαρότητα την προσπάθεια των γηπεδούχων που δεν πήραν σοβαρά τις απειλές στην εστία τους στην επανάληψη από τους αντιπάλους τους.

Ωστόσο ακόμη και χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση οι παίκτες του Μαρτίνου είχαν το πάνω χέρι ακόμη και στο διάστημα που ο Οικονόμος αναλάμβανε πρωτοβουλίες. Μάλιστα στο 79΄απόκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα μετά τη δίκαιη αποβολή του Κουμπούρα με 2η κίτρινη. Εκεί φαίνεται ότι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε και το πλήρωσαν με ένα φτηνό γκολ (αυτογκόλ) στο 85΄το οποίο δεν προλάβαιναν να ανταποδώσουν στο μικρό διάστημα που απέμενε…

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected