Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

ΑΟ Χανιά – Πλησιάζουν Σμυρλής και Γκονζάλες

gonzales_apollon_610x400

Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κανένας ποδοσφαιριστής από την ΠΑΕ, ήδη ο ΑΟ Χανιά έχει προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές με τους Ενγκουέμ, Παπουτσογιαννόπουλο, Μακρυωνίτη να προβάρουν τα κυανόλευκα.

Βέβαια οι “μπλε” δεν σταματούν εδώ, αφού έχουν στα σκαριά ακόμα δύο μεταγραφές οι οποίες αν όλα κυλήσουν ομαλά, δεν θα αργήσουν να ολοκληρωθούν. Ο ΑΟΧ λοιπόν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκαστόν Γκονζάλες από τον Απόλλωνα και του Αλέξανδρου Σμυρλή από τον Πανιώνιο.

Ο 27χρονος παλιός γνώριμος, Γκαστόν Γκονζάλες θέλει να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης και μόλις βρεθεί η χρυσή τομή με την διοίκηση της “ελαφράς ταξιαρχίας”, τότε θα κατηφορίσει στα Χανιά για να ενισχύσει σημαντικά το κυανόλευκο ρόστερ. Ο Αργεντινός μέσος, έχει αγωνιστεί φέτος σε 7 παιχνίδια, έχοντας σημειώσει ένα γκολ (κόντρα στην ΑΕΚ), ενώ πέρυσι στην Επισκοπή, είχε 23 εμφανίσεις και 9 τέρματα. Ο Γκονζάλες ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά τον οποίο υπηρέτησε δυο σεζόν (2011-13) στις οποίες έπαιξε 54 αγώνες και σκόραρε μία φορά.

Ο Σμυρλής αγωνίζεται στον Πανιώνιο, όπου όμως δεν έχει βρει χώρο στην επιθετική γραμμή των κυανέρυθρων και φέτος έχει μόλις 22 λεπτά συμμετοχής σε τέσσερα ματς. Για αυτό αναζητά ομάδα ώστε να έχει περισσότερο χρόνο, κάτι που μπορεί να του δώσει ο ΑΟΧ, με τις δυο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία. Και εδώ το μόνο που απομένει είναι η αποδέσμευση (ή η απόφαση να δοθεί δανεικός) του 22χρονου παίκτη από τον Πανιώνιο. Πέρυσι ο Σμυρλής αγωνίστηκε δανεικός στον Φωστήρα στον οποίο είχε 17 εμφανίσεις και 4 γκολ.

Ωστόσο, στον ΑΟΧ εκτός από προσθήκες θα υπάρξουν και… αφαιρέσεις και μάλιστα ηχηρές. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τους Ρίζο και Ουέλκαμ, την πόρτα της εξόδου θα περάσουν ακόμα δυο ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγαλύτερες από την μέχρι τώρα προσφορά τους…

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected