Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Χανιά – Μια προσθήκη και δύο αποχωρήσεις από την ομάδα των Παπατζίκου, Σούκια

alekos-alekou_610_400_610x400Ο Αλέκος Αλέκου θα είναι έτσι η 6η προσθήκη για τον ΑΟΧ που δυναμώνει πάρα πολύ αφού έχουν αποκτηθεί ήδη οι Γκονζάλες, Σμυρλής, ΕνγκουέμΠαπουτσογιαννόπουλος και Μακρυωνίτης και μάλιστα αυτό που αρχίζει πια να ενδιαφέρει, είναι πότε αυτοί οι παίκτες θα είναι σε θέση να βοηθήσουν κι αν αυτό ενδεχομένως μπορεί να γίνει αρχής γενομένης από το προσεχές Σάββατο (24/1), στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα, στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Αλέκου είναι Κύπριος και πριν το πέρασμά του από την Φινλανδία ήταν στη Φούτμπολ Λιγκ με την ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Στη Τζαζ έκανε φοβερές εμφανίσεις σημειώνοντας 14 γκολ σε 20 παιχνίδια!

Oι μεταγραφές για τον ΑΟΧ… γεννούν αποχωρήσεις, με τον Γιάννη Καραλή και τον Πέτρο Καμινιώτη να είναι οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές που λύνουν ή αναμένεται πολύ σύντομα (μέσα στα επόμενα 24ωρα) να λύσουν τη συνεργασία τους με το σύλλογο.

Ο Καραλής έπαιξε με τον ΑΟΧ σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, με τελευταίο αυτό με την Παναχαϊκή όπου αγωνίστηκε στο α’ ημίχρονο και 5 Κυπέλλου, σημειώνοντας 1 γκολ και συγκεκριμένα στο πρώτο παιχνίδι με τον Αλιμο. Ο Καμινιώτης που ήρθε σαν ένα “βαρύ” όνομα από τον Αρη, αγωνίστηκε σε 8 ματς για τη Φούτμπολ Λιγκ και 4 Κυπέλλου. Εκτός των δύο ποδοσφαιριστών αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες ν’ αποχωρήσουν κι άλλοι που πιθανώς να φτάσουν σε αριθμό τους 4 ή 5.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected