Κατηγορίες
Football League

Αγροτικός Αστέρας – Λαμία (3-1) Αποβολή για τον Γεωργίου στο 60′!

Χωρίς τίτλο

Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 3-1 της Λαμίας με τον Παντελή Βελλίνη να σημειώνει δύο γκολ και να κερδίζει ένα πέναλτι.

 

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να βρει λύσεις, άνοιξε το σκορ (22′) μετά από διπλή προσπάθεια του Βελλίνη και δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση από την πλευρά της Λαμίας που έκανε άσχημη εμφάνιση και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς. Ο Βελλίνης στο 54ο λεπτό έδωσε διαφορά δύο γκολ στον Αγροτικό Αστέρα με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα του Καθάριου.

Η Λαμία αντέδρασε με ένα μακρινό σουτ του Μουμίν που κατέληξε στα δίχτυα (57′ ) για το 2-1, όμως ο Παντελής Βελλίνης ήταν ουσιαστικά αυτός που έκρινε το ματς λίγα λεπτά αργότερα. Η ανατροπή του από τον τερματοφύλακα της Λαμίας Γεωργίου στο 60ό λεπτό έφερε το πέναλτι για τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά και την κόκκινη κάρτα για τον τερματοφύλακα της Λαμίας, που πλέον μετά το 3-1 από τον Στεφανίδη και με παίκτη λιγότερο δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Γεωργιάδης, Καθάριος (76′ Κουρέλλας), Σαμουηλίδης, Στεφανίδης, Μίλιτς (80′ Παλάσκας), Βελλίνης (84′ Θεοδωρίδης)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Γεωργίου, Ζουλιώτης, Τσαμούρης (62′ Μπλάζιτς), Ρεπετσάς, Φατιόν, Μουμίν, Κωστόπουλος (76′ Ομπράντοβιτς), Αντωνόπουλος (46′ Πέρεζ), Γιενγκά Γκούρμα, Βασιλόγιαννης

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected