Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Έκοψε τη βασιλόπιτα

eb9b7452cdc806568d2312ea5614a301_LΜέσα σ΄ένα ευχάριστο και άκρως οικογενειακό κλίμα παίκτες, διοίκηση και τεχνικό team του μπασκετικού Φιλίππου Βέροιας έκοψαν σήμερα Πέμπτη 22 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης της ομάδας στην αίθουσα τύπου του ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου παρουσία του προέδρου του συλλόγου κου Τραπεζανλίδη Γιώργου.

Ο τελευταίος, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά γεμάτη υγεία στην ομάδα και τους προπονητές, τους συνεχάρη για την μέχρι τώρα πορεία τους στο πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα και διατράνωσε την πίστη του ότι η ομάδα θα καταφέρει τον μεγάλο στόχο της για φέτος που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Τάσος Τραιανός, στον οποίο έπεσε το φλουρί και κέρδισε το δώρο που αντιστοιχούσε. Έτσι, η ομάδα πάει με ανεβασμένο το ηθικό στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου κόντρα στο Παγκράτι, στον οποίο αναμένεται και πάλι ο φίλαθλος κόσμος του μπάσκετ της πόλης να δώσει το βροντερό και απαραίτητο παρών του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected