Α ΕΠΣ Ημαθίας

Βραβεύσεις MVP – Οι παίκτες που ακολουθούν και η διαδικασία της ψηφοφορίας προπονητών και αρχηγών

MVP_featruresΦτάσαμε αισίως στην 18η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής και η διαδικασία ανάδειξης των MVP συνεχίζεται μέχρι και την 20η, όταν την σκυτάλη θα πάρουν οι προπονητές και αρχηγοί των 16 ομάδων.

Η φετινή παραλλαγή στη διαδικασία επιλογής των 30 ποδοσφαιριστών της Α1 που θα αγωνιστούν στο 2ο All Star Game (οι υπόλοιποι 6 θα προκύψουν από την αντίστοιχη διαδικασία στην Α2) αφορά την επιλογή των 10 παικτών από τους 16 προπονητές και αρχηγούς των ομάδων της κατηγορίας, οι οποίοι με φανερή ψηφοφορία (video ή audio) θα επιλέξουν τα πρόσωπα της αρεσκείας τους.

Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει στις 16/2 και θα ολοκληρωθεί σε διάστημα ενός μήνα και οι προπονητές με τους αρχηγούς θα επιλέξουν από τρεις παίκτες χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν ποδοσφαιριστές της ομάδας τους. Η επιλογή τους είναι για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία χωρίς βεβαίως αυτούς που έχουν ήδη αναδειχθεί MVP.

Οι επόμενες βραβεύσεις

Έξι είναι οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να παραλάβουν το αγαλματίδιο του MVP κι αυτοί είναι οι Νίκος Περηφανόπουλος (ΦΑΣ Νάουσα – 9η αγωνιστική), Λάζαρος Μουρατίδης (Φίλιππος Μελίκης – 12η αγωνιστική), Τρύφωνας Νίκου (ΦΑΣ Νάουσα – 13η αγωνιστική), Κώστας Τσίπης (ΑΕ Χαρίεσσας – 14η αγωνιστική), Σάκης Παπατάνος (ΦΑΣ Νάουσα – 15η αγωνιστική) και Σάκης Παπαδής (ΓΑΣ Ροδοχωρίου – 16η αγωνιστική).

Ήδη έχουμε στα χέρια μας το βραβείο του Λάζαρου Μουρατίδου, ο οποίος θα παραλάβει το αγαλματίδιο πριν την αυριανή αναμέτρηση του Φίλιππου Μελίκης με τον Φίλιππο Μέσης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η βράβευση του Σάκη Παπαδή, λίγο πριν το τοπικό ντέρμπι του ΓΑΣ Ροδοχωρίου με τον ΦΑΣ Νάουσα (19η αγωνιστική). Οι παίκτες του ΦΑΣ (εκτός απροόπτου) θα βραβευτούν όλοι μαζί στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με την ΑΕ Χαρίεσσας (7/2) ενώ ο Κώστας Τσίπης θα παραλάβει το βραβείο του πριν τον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (21η)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected