Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 0-0 (photos+video)

24-1 008 Ο ορισμός του ντέρμπι στο Δημοτικό Γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος δεν σκόραραν. Αγροτικός Αστέρας και ΓΑΣ Ροδοχωρίου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και συνεχίζουν τη μάχη τους για την παραμονή στην κατηγορία. Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και με την παρουσία 100 και πλέον θεατών και των δύο ομάδων, οι δύο αντίπαλοι πρόσεξαν περισσότερο τα μετόπισθεν και λιγότερο ρίσκαραν στο ματς, κυρίως λόγω της κρισιμότητας του. Σε καλύτερο momentum οι φιλοξενούμενοι, που παραμένουν σε τρία ματς αήττητοι και προετοιμάζονται πλέον για το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΦΑΣ Νάουσα στο Ροδοχώρι, ενώ μεγάλης σημασίας είναι το επόμενο ματς των “πρασίνων”, που δοκιμάζονται στη Χαρίεσσα κόντρα στην τοπική ομάδα. DSCN3894 Οι φάσεις που σημειώθηκαν στο σημερινό παιχνίδι ελάχιστες, καθώς κυριάρχησε η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες. Ο Αστέρας ξεκίνησε τον αγώνα επιθετικά και στο 2′ το δυνατό σουτ που δοκίμασε ο Χάμπαλης έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καζεπίδη. Στο 27′ ωραία πάσα του Χρήστου Οικονόμου μέσα στη μικρή περιοχή, απέκρουσαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων πριν ο Χειμωνίδης γίνει απειλητικός και στο 41΄οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμη καλή στιγμή όταν η δυνατή σέντρα του Τσανασίδη από πλάγια θέση, ο Χειμωνίδης έκανε το πλασέ το οποίο κατέληξε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και στο 60′ ήρθε η αποβολή του Βαλάντη Σαμψωνίδη με 2η κίτρινη κάρτα, σε φάουλ που έκανε στον Ευθυμιάδη εκτός περιοχής. Το φάουλ το εκτέλεσε ο Τουμαράς και στο απευθείας σουτ που δοκίμασε, απέκρουσε σωτηρία ο Μήτσας σε κόρνερ. Το δυνατό παιχνίδι συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά ενώ στο 64′ ήταν η σειρά για την αποβολή του Παπαδή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε υπόδειξη του ρέφερι κ. Βρέσκα σε μαρκάρισμα του νεαρού ποδοσφαιριστή στον Αβετίδη.

Η αριθμητική ισορροπία έκανε ακόμη πιο αμφίρροπο το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια καταγράφηκαν δυο καλές ευκαιρίες του Αστέρα μία στο 76′ σε δυνατό σουτ του Τσανασίδη έξω από την περιοχή και στο 77′ μετά το γέμισμα του Χάμπαλη στην περιοχή η μπάλα κατευθύνθηκε στον αφύλακτο Χρήστο Οικονόμου, αλλά την τελευταία στιγμή απέκρουσε σωτηρία ο Καζεπίδης. Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Μπουκουβάλα. DSCN3911

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Αβετίδης, Κουβατσίδης, Σαμψωνίδης, Χειμωνίδης, Καρολίδης, Νικολαϊδης (65′ Φεζουλάς), Τσανασίδης, Οικονόμου Χ. (89′  Ρηγόπουλος), Οικονόμου Α., Χάμπαλης (83′ Κοτσογιαννίδης)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Στογιάννος (82′ Παπαλεξίου), Θεοδοσιάδης Δ., Στέφος, Αλμαλιώτης, Τουμαράς, Κακούδης, Ευθυμιάδης, (84’ Δασκαλίδης), Παπαδής, Δημητρίου (34′ Μίσκος), Τσαγκεράς.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

*φωτ. στην κορυφή από agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected