Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕ Χαρίεσσας 1-2 (photos)

DSC00391Πολύ σπουδαία νίκη για την ΑΕ Χαρίεσσας στο Κλειδί, που εκτός του αβαντάζ που της δίνει για τη συνέχεια, επιτυγχάνεται μετά το αρνητικό εντός έδρας αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά είχε πολύ καλή απόδοση στο σημερινό παιχνίδι, αντέδρασε σωστά στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε και με σωστή τακτική συμπεριφορά στο δεύτερο μέρος, πήρε την πολύτιμη νίκη. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη γνώρισε την 11η ήττα της στο πρωτάθλημα και πληρώνει για ακόμη ένα παιχνίδι την επιθετική δυστοκία, που και στο σημερινό ματς, ήταν εμφανής σε αρκετές περιπτώσεις.

Στα θετικά για τους “κυανόλευκους” η εντυπωσιακή παρουσία του νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος εκτός του τέρματος, ήταν αρκετά δραστήριος στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο στο τέλος προδόθηκε από την ελλιπής προετοιμασία του μετά το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από την ομάδα των Λευκαδίων. Ο νεαρός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 18′ της συνάντησης, ο οποίος υποδεχόμενος την κάθετη πάσα του Κιρκιλιανίδη, έφερε τη μπάλα μπροστά του και δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Λιακόπουλου.

Οι “κυανόλευκοι” θέλησαν στη συνέχεια να απειλήσουν και πάλι τα καρέ των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι ωστόσο ισορρόπησαν σταδιακά και πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 24′ είχαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια, ωστόσο ο Βαλάντης Τοπαλίδης δεν ευστόχησε από τα 11 βήματα, σε ανατροπή του ίδιου μέσα στην περιοχή του Εθνικού. Εντούτοις, στο 38′ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, χάρη σε ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Γιώργου Κανδηλίδη, ο οποίος από τα 25 περίπου μέτρα σούταρε δυνατά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μυλωνά.

DSC00387

Στο 40ο λεπτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι κ. Μαλούτα, υποστηρίζοντας πως ο Τοπαλίδης εξύβρισε τον βοηθό διαιτητή, ωστόσο ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε τον βοηθό, συνέχισε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να δώσουν μέτρα στην αντίπαλη ομάδα και να απειλήσουν στις αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα των Τοπαλίδη και Τσάλμα. Σε μία από αυτές κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, όταν ο Τοπαλίδης μπήκε από αριστερά, “έσπασε” τη μπάλα στον Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο και αυτός με εξουδετερωμένο τον Μυλωνά “έγραψε” το 1-2. Αυτό ήταν το 9ο τέρμα του επιθετικού της ΑΕΧ στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν στη συνέχεια, προσπάθησαν να πιέσουν πιο ψηλά, ωστόσο η αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων δεν επέτρεψε τις πάσες είτε στην πλάτη είτε στα πλάγια ενώ την ίδια ώρα οι αντεπιθέσεις ήταν πάντα απειλητικές. Στο διάστημα μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Μαλούτα, η ΑΕΧ κατέγραψε τρεις καλές στιγμές, με τους Κατσιγιαννόπουλο, Τοπαλίδη και Τσάλμα ενώ οι “κυανόλευκοι” είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Σωτήρη Παπαδόπουλο και Σάκη Κεχαγιά που δεν κατάφεραν από πλεονεκτική θέση να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Καραϊωσήφ.

DSC00388

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Περηφανόπουλος, Καλυβιώτης Α., Καλυβιώτης Δ. (82′ Κωστόπουλος), Περηφανόπουλος, Κακατάσιος, Παπαδόπουλος Δ., Κεχαγιάς Σ. (73′ Χαϊκάλης), Παπαδόπουλος Σ., Κιρκιλιανίδης, Φιρινίδης

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Σταυρίδης (61′ Δίντσης), Σπαθόπουλος, Λέσκας, Χαλκιάς, Κατσουγιαννόπουλος, Τσάλμας, Κανδηλίδης, Τοπαλίδης, Μπατανάρας (65′ Τηλκερίδης), Κατσιγιαννόπουλος.

*Ντεμπούτο σήμερα εκτός του Δημήτρη Παπαδόπουλου και για τον Βασίλη Κωστόπουλο, που προέρχεται από τον Ολυμπιακό Λουτρού αλλά και για τον Μιχάλη Τηλκερίδη της ΑΕΧ που μεταγράφηκε από τον ΑΣ Ειρηνούπολης.

**Περισσότερες φωτογραφίες στο ethnikoskleidiou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected