Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Φίλιππος Μέσης 5-0 (photos+video)

DSCN3847Εύκολο απόγευμα για τον Φίλιππο Μελίκης, που επικράτησε του έτερου Φίλιππου από τη Μέση με 5-0. 

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη είχε την καθολική υπεροχή στο ματς, προηγήθηκε 4-0 στο 23′ και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Οι “ερυθρόλευκοι” επέστρεψαν στις επιτυχίες και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής, επανήλθαν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Πριν την αναμέτρηση το ImathiaSportsNews βράβευσε τον Λάζαρο Μουρατίδη του Φίλιππου Μελίκης, ως τον MVP της 12ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας κ. Μελικιώτη εις ένδειξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τους αντιπάλους.

Με το…καλημέρα στην αναμέτρηση ο Φίλιππος μπήκε μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλό σημείο στον άξονα, ο Μπρέγκου το εκτέλεσε με φάλτσο, ο Θεοδωρίδης έπεσε εντυπωσιακά αλλά στην απόκρουση του η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο επερχόμενος Δημήτρης Σίμος την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 10′ ο Πιτσάβας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όταν ο Τεγούσης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο επιθετικός των “ερυθρολεύκων” έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης νίκησε τον Θεοδωρίδη.

δείτε τα δύο γκολ στο βίντεο του ImathiaSportsNews

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη και στο 14′ έφτασε σε τρίτο γκολ, με “δράστη” αυτή τη φορά τον Έρβις Μπούφι, ο οποίος από δεξιά έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Θεοδωρίδη για το 3-0.

Ακολούθησε το 4-0 με σκόρερ αυτή τη φορά τον Χρήστο Μπρέγκου, ο οποίος με το τέρμα αυτό έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα, φιγουράροντας πλέον στην 6η θέση του πίνακα των σκόρερς.

Στη συνέχεια και μέχρι την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ωστόσο το επόμενο γκολ που έμελλε να είναι και το τελευταίο για τους “ερυθρόλευκους” ήρθε στο τρίτο λεπτό του δευτέρου μέρους, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Θανάση Ανδρίτσο, ολοκληρώνοντας το πενταρέ των τερμάτων με μια αξιοθαύμαστη ποικιλία στους εκτελεστές!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Παζαρτζικλή.

DSCN3848 DSCN3849

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Μουρατίδης, Τεγούσης, Μπούφι, Λουμάνι (46′ Μαμουτόπουλος), Μπρέγκου, Ντόβας (46′ Μπούθας), Σίμος, Πιτσάβας (46′ Ανδρίτσος), Τάσος, Καραγκιζόπουλος.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Σότι, Μυλωνάς, Γατόπουλος, Πάτρας Κ., Πάτρας Ρ., Ρόκκος, Γκατζούφας, Νούρης (50′ Γιαννόπουλος), Μπαλτζής (72′ Ευαγγέλου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected