Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Ορφέας Ελευθερούπολης 3-1 (photos)

79ef0137a2a1157d0af5eb2c7524160d_LΝικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο του Άρη, καθώς οι «κίτρινοι» επικράτησαν 3-1 του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Δυνατά ξεκίνησε ο Άρης στο παιχνίδι και η πίεσή του απέδωσε, καθώς στο 3’ ο Ενλουντούλου έκανε τη σέντρα και ο Πόι έγραψε το 1-0. Ο Ορφέας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Φυσέκης ήταν παρών όποτε χρειάστηκε. Στο 27’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Σαμαρά. Στο 29’ όμως η ομάδα της Ελευθερούπολης «πάγωσε» το «Κλ. Βικελίδης», καθώς ο Κερμενίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Θεοδωρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Άρης όμως δέκα λεπτά αργότερα, πήρε ξανά το προβάδισμα με κεφαλιά του Καπνίδη για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και πίεζαν για το τρίτο γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με τους Καπνίδη και Ενλουντούλου. Στο 69’ όμως ο Γάλλος άσος κατάφερε να σκοράρει, γράφοντας το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Στα τελευταία λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενώ ο Ορφέας δεν είχε δυνάμεις για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

ΑΡΗΣ (Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκίνο (81’ Λιόνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Καλογέρης, Πόι, Ενλουντούλου (84’ Ντούνγκα), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (67’ Σταυρόπουλος)

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης):  Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης (64’ Ζουμπούλης), Σκέντος, Αϊβάζης (82’ Βακιρτζής), Τσίτσι, Σαβελίδης (46’ Βραμεντζάλης), Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγάης

περισσότερες φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected