Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Ποινή που αλλάζει τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Δείτε τις “καμπάνες” και τα πρόστιμα

soccer-podosfairo11

Ποινή που αλλάζει τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα και φέρνει τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να παλεύει πλέον με την παραμονή του αποφάσισε η ΕΠΣ Ημαθίας. Διαβάστε παρακάτω τι αποφάσισε για τα γεγονότα του Αγγελοχωρίου και τι ακολουθεί από δω και στο εξής. Αναλυτικά :

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επιβλήθηκαν οι κάτωθι ποινές στους αποβληθέντες ποδοσφαιριστές του Σαββατοκύριακου 17 & 18/01/2015:

1.-Παρσόπουλος Χ. (Φίλιππος Μελίκης) 3 αγωνιστικές.& 30 Ευρώ

2.-Τσολακίδης Π. (ΑΕ Καψόχωρας) 4 αγωνιστικές.& 40 Ευρώ

3.-Κουκουλιάντας Δ. (Αχιλλέας Νεοκάστρου) 1 αγωνιστική & 10 Ευρώ

4.-Παπαδόπουλος Κ. (ΑΕΠ Βέροιας) 4 αγωνιστικές & 40 Ευρώ

Επίσης η Επιτροπή αποφάσισε να καλέσει σε απολογία:

1.-Τον εκπρόσωπο του Φίλιππου Μελίκης για υβριστική και απειλητική συμπεριφορά του κατά του διαιτητή, στον αγώνα της με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας.

2.-Τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων για ρίψη πλαστικού μπουκαλιού με νερό κατά του Βοηθού διαιτητή και είσοδο φιλάθλου του στον αγωνιστικό χωρο, ο όποιος είχε υβριστική συμπεριφορά προς τον διαιτητή, στον αγώνα με αντίπαλο τον ΦΑΣ Νάουσα.

3.-Τον μασέρ της ΑΕ Καψόχωρας για υβριστική συμπεριφορά του προς τον Βοηθό διαιτητή στον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο Διαβατού.

4.-Τον Εθνικό Κλειδιού για ρίψη, από τους φιλάθλους του, κροτίδας κατά του Βοηθού διαιτητή στον αγώνα με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

5.-Τους ΑΣ Ειρηνούπολης και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  για συμπλοκή των φιλάθλων τους  στην κερκίδα κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ,πετώντας καδρόνια και πέτρες, ενώ ακούστηκε και ένας πυροβολισμός.

6.-Τον εκπρόσωπο της Δόξας Νάουσας για ανάρμοστη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή στον αγώνα με αντίπαλο την Ακαδημία Μακροχωρίου, που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα για 3 λεπτά.

Επίσης η επιτροπή επιλαμβανομένη του Φ.Α. ΑΣ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ αποφάσιζε:

Να μηδενίσει τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στον παραπάνω αγώνα και να τον κατακυρώσει υπέρ του ΑΣ Ειρηνούπολης με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3-0, να αφαιρέσει Δέκα (10) βαθμούς από τον βαθμολογικό πινάκα της τρέχουσας περιόδου και Πέντε (5) βαθμούς από τον βαθμολογικό πινάκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και να του επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο 500 Ευρώ διότι, κατ εφαρμογή του ΚΑΠ, στον παραπάνω αγώνα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αποχώρησε πριν από την κανονική του λήξη.

Τέλος η επιτροπή επέβαλλε τα κάτωθι χρηματικά πρόστιμα:

1.-Στον προπονητή του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας χρηματική ποινή 150 Ευρώ

2.-Στον εκπρόσωπο του Φίλιππου Μέσης χρηματική ποινή 50 Ευρώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected