Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-0

DSCN0735Μέτριο παιχνίδι στη Χαρίεσσα, που κράτησε όμως αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους λόγω της ρευστότητας στο σκορ. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και χαμογελά ακόμη πιο…πλατιά με τη συγκομιδή των 30 βαθμών.

Από την άλλη πλευρά, ο Αγροτικός Αστέρας είχε πολύ καλή εικόνα στο σημερινό παιχνίδι, είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του, ωστόσο είναι φανερή η έλλειψη λύσεων στην επίθεση, τομέας στον οποίο (όπως πληροφορούμαστε) θα γίνει κίνηση την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Το τέρμα του Νίκου Θεοδωρόπουλου στο 28ο λεπτό ήταν τελικά αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες στο σημερινό παιχνίδι. Οι “πράσινοι” είχαν πιο πολύ τη μπάλα στα πόδια τους, προσπάθησαν να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση και απείλησαν στο 14′ με το πλασέ του Χρήστου Οικονόμου από καλή θέση.

Ακολούθησε το τέρμα του υψηλόσωμου αμυντικού των “κιτρινόμαυρων”, που άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι και ανάγκασε τις δύο ομάδες να μετατρέψουν τα πλάνα τους στη συνέχεια. Προηγήθηκε φάουλ που κέρδισε ο Τοπαλίδης, ο Τσάλμας το εκτέλεσε και ο Θεοδωρόπουλος πήδηξε πιο ψηλά από όλους στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία.

Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν περισσότερο στη συνέχεια, πρέσαραν πιο ψηλά και στο διάστημα μέχρι την ανάπαυλα είχαν ένα καλό σουτ με τον Φεζουλά που απέκρουσε με υπερένταση ο Λιακόπουλος.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Σάββα Αβετίδη ανέβασε περισσότερο τις γραμμές της και πίεσε ακόμη περισσότερο τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι δεν κατάφεραν να βγάλουν τις αντεπιθέσεις προηγούμενων αναμετρήσεων. Στο 61′ ο Αβετίδης δεν κατάφερε με κεφαλιά από καλή θέση να νικήσει τον Λιακόπουλο που έκανε την σωτήρια επέμβαση, για να απαντήσει στη συνέχεια ο Κατσιγιαννόπουλος, που προσπάθησε επίσης με κεφαλιά να δώσει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Μήτσα όμως να αποσοβεί το γκολ.

Το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού μέχρι και το 90ο λεπτό και παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, το τελικό 1-0 παρέμεινε δίνοντας στην ΑΕΧ την 10η νίκη στο πρωτάθλημα.

DSCN3340

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Χατζαρίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Σπυρίδης (80′ Δίντσης), Σπαθόπουλος, Χαλκιάς, Κατσουγιαννόπουλος, Τσάλμας (90′ Τηλκερίδης), Κανδηλίδης, Τοπαλίδης, Θεοδωρόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος (65′ Γκίλτσης), Τσίπης.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Χειμωνίδης, Κουβατσίδης (40′ λ.τ. Χάμπαλης), Αβετίδης, Καρολίδης, Τσανασίδης, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Νικολαϊδης (84′ Καρανίκας), Φεζουλάς, Κοτσογιαννίδης (65′ Ρηγόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected