Football League

ΑΕ Ερμιονίδας – Αχαρναϊκός (2-1) Αλλαγή στο 31′ ο Τσιάμης

Χωρίς τίτλοΤο απόλυτο νικών σε δύο παιχνίδια με τον Μουράτ Σεροπιάν στον πάγκο πανηγύρισε την Κυριακή (01/02) η Ερμιονίδα και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την τριάδα.

Αυτή τη φορά η ομάδα της Αργολίδας επικράτησε 2-1 του Αχαρναϊκού χάρη σε γκολ των Ιασωνίδη (23′), Όμο (87′), με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται για περισσότερο από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, αφού ο Ίλιεφ στο ντεμπούτο του αποβλήθηκε (57′).

Η ομάδα του Μενιδίου στις καθυστερήσεις μείωσε με κεφαλιά του Ταμπάκη, αλλά δεν είχε χρόνο να παλέψει για την κατάκτηση έστω του πόντου.

Ο Βαγγέλης Τσιάμης αντικαταστάθηκε στο 31′ από τον προπονητή καθώς ένιωθε ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του ενώ παράλληλα προφυλάχτηκε καθώς είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα

Συνθέσεις

ΑΕ Ερμιονίδας: Πονηρός, Παπανικολάου, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Μουσταφίδης, Τσακόν (69′ Συμελίδης), Σβόγιτς, Όμο, Παβίσεβιτς (79′ Ταπέ), Κουτσοσπύρος, Βλαχόπουλος (88′ Στάικος).

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Τσιάμης (31′ Νιάρος), Μωυσιάδης (88′ Αθανασίου), Ζώνας, Καλογερόπουλος (79′ Σκαθαρούδης), Εμέκα, Ταμπάκης, Γέσιτς, Ιωαννίδης, Ιορδανίδης, Ίλιεφ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected