Γ Εθνική / Τοπικά

Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Γιαννιτσών (6-0) Σκόρερ ο Παπαστεργίου, βασικός ο Σιμψερής (vid)

9f3754ba67635da1661f83b19108d6be_LΑσταμάτητα ήταν τα «λιοντάρια» που με καταιγιστικό ρυθμό μετέτρεψαν σε περίπατο το ματς της 16ης αγωνιστικής

Εντυπωσιακός ήταν ο Πανσερραϊκός στο εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη πετυχαίνοντας 6 γκολ και διατηρώντας παράλληλα την εστία του ανέπαφη. Τα «λιοντάρια» άνοιξαν τον… χορό των γκολ στο 27’ όταν ο Βοσκόπουλος μετά από ασίστ του Ναουμτσέφσκι νίκησε τον Σιμψέρη, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Γαϊδαρτζής με προβολή έκανε το 2-0. Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 32’ με τον Παπαστεργίου, ενώ στο 50’ ο ίδιος παίκτης περνώντας και τον πορτιέρο της Αναγέννηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε στο 66’ ο Γκόγκας με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Ναουμτσέφκσι και στο 81’ ο Ασλανίδης έπειτα από ατομική ενέργεια πλάσαρε σωστά για το τελικό 6-0.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός : Ανδρούτσος, Σιάκκας, Βοσκόπουλος (46’ Καψάλης), Γαλακτερός, Τριανταφύλλου Δ., Τσιμίκας, Ρούτσης, Ραχίμ (65’ Ασλανίδης), Ναουμτσέφσκι, Γαϊδαρτζής (62’ Γκόγκας), Παπαστεργίου.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Σιμψέρης, Μπάμπαλης, Τζούρτζος (55’ Ξανθόπουλος), Βασιλειάδης, Ουζούνης, Σιδηρόπουλος, Κιόρτσης, Μπάρμπας, Χατζηστεφάνου (46’ Καραδήμος), Καρακάσογλου, Καπουσούζης (63’ Κάρτζιος).

panserraikaraGR

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected