Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Από τη Γλυφάδα στον Πύρασο!

panagiotis_kontovasΤη φανέλα του Πύρασου θα φοράει από εδώ και στο εξής ο 19χρονος χαφ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να πιστεύουν πολύ στις ικανότητες και το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κοντοβάς είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει τη μεταγραφή του ταλαντούχου νεαρού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοβά και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου μας. Ο Παναγιώτης Κοντοβάς γεννήθηκε στις 19/01/1996 στην Καρδίτσα, έχει ύψος 1,77 και βάρος 71 κιλά. Έπαιξε στον ΑΟ Καρδίτσας, στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στο πρώτο μισό της τρέχουσας περιόδου ήταν στη Γλυφάδα. Αγωνίζεται ως ανασταλτικός χαφ και είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «www.pyrasos.com»: «Προπονούμαι εδώ και λίγες ημέρες στην ομάδα του Πυράσου και έχω μείνει εντυπωσιασμένος από το καλό κλίμα στην ομάδα μεταξύ διοίκησης, προπονητών και ποδοσφαιριστών, από το αξιόλογο υλικό και την επαγγελματική δουλειά σε όλους τους τομείς. Θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα και με επέλεξαν, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τον Πύρασο και να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις της ομάδας και της κατηγορίας με τον καλύτερο τρόπο».

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected