Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Πιθανό το σενάριο για 14 ομάδες

a2ea21bb5a1c9251555f8e29f7b872f9_LΟρατό είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής μόλις 14 ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League από τη νέα χρονιά, όπως τόνισε ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση του «Γαλανόλευκου Φάρου» στα Χανιά και σε δηλώσεις του, υποστήριξε πως υπάρχει σκέψη για αλλαγές στην πρώτη κατηγορία, με αφορμή τις αποχωρήσεις ομάδων κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία και τις επαφές του Γιώργου Καραγκούνη με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε για:

Το μουσείο του «Γαλανόλευκου Φάρου» στα Χανιά: «Είναι μια ωραία έκπληξη για εμένα να βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο. Παρακολουθώ την εθνική ομάδα από την εποχή που έπαιζα ποδόσφαιρο και ως μέλος της ΕΠΟ έζησα μεγάλες στιγμές. Νομίζω πως εδώ στα Χανιά στο μουσείο είναι η καρδιά της εθνικής. Δεν περίμενα να δω τόσο πολλά εκθέματα, από το 1980 στα τελικά της Ιταλίας, το 1994 στα τελικά του Μουντιάλ στις ΗΠΑ και το 2004 στα τελικά της Πορτογαλίας, τους μεγάλους σταθμούς της εθνικής μας και όχι μόνο, αφού βλέπω εκθέματα από φιλικά παιχνίδια. Συγχαίρω τα μέλη του Γαλανόλευκου Φάρου για τη δημιουργία του μουσείου και με την πρώτη ευκαιρία θα φέρω και εγώ ένα αναμνηστικό».

Τις επαφές για το νέο προπονητή: «Ζήτησα από τον Γιώργο Καραγκούνη να μου παραδώσει πρόσθετα στοιχεία για τους υποψήφιους προπονητές, οι οποίοι μπορεί να είναι και πέραν αυτών που γράφτηκαν στον Τύπο. Παράλληλα του ζήτησα να συμπεριλάβει και το οικονομικό σκέλος κάθε μιας υποψηφιότητας, ώστε μετά από δέκα ημέρες, ευελπιστώ στις 10- 11 Φεβρουαρίου, να λάβουμε την απόφαση για το νέο προπονητή».

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αλλαγές: «Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει φαινόμενα αποχώρησης ομάδων από τα πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι στη ΓΣ της Ομοσπονδίας θα λάβουμε αποφάσεις με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε λιγότερες ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ξέρω αν θα είναι κάτω από 14, καθώς περιμένομε τις προτάσεις όλων των εμπλεκόμενων και μετά θα αποφασίσουμε στη Γενική Συνέλευση».

Τη διαιτησία: «Καλώ όλους τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν την κριτική πριν δουν αποτελέσματα, αφού πριν δουν καν το διαιτητή ενός αγώνα, εκδίδουν ανακοινώσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν οδηγούμαστε πουθενά».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected