Ακαδημίες Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία & Σχολή Ποδοσφαίρου Μακεδόνα – Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

10660366_861378057207815_9162379273787752992_nΑΝΔΡΙΚΟ
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΠΑΤΡΙΔΑ 3-2

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για την ομάδα του Μακεδόνα στον τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣΗ.
Τα γκολ για τους νικητές ΔΡΟΣΟΣ 2, ΜΠΕΓΚΟΛΙ 1.

ΝΕΟΙ
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 1-4

Άτυχος ήταν ο Μακεδόνας στο παιχνίδι με τα Μετέωρα. Ενώ το σκορ ήταν 1-1 έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Και όπως λέει και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου όποιος χάνει ευκαιρίες δέχεται γκολ, αυτό έγινε και στον συγκεκριμένο αγώνα. Μετά ήρθε η κατάρρευση και συνεπώς η ήττα. Το γκολ για τον Μακεδόνα πέτυχε ο ΜΠΑΤΣΙΟΣ
Σύνθεση Μακεδόνα:ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΛΟΥΚΑ, ΠΕΙΟΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΙΟΣΣΕΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΛΟΥΣΗΣ. Ακόμη έπαιξαν και οι ΚΑΡΑΙ ΚΑΙ, ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ,ΛΕΚΑ,ΛΕΚΑ Σ.

ΠΑΙΔΙΚΟ
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΠΑΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 9-1

Σκόρερ: ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ 6, ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΡ. 2, ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ 1
Πολυβόλο η ομάδα του Μακεδόνα. Συνέτριψε την ομάδα της Νεάπολης με 9-1 και παρέμεινε πρώτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣΜ.
Σύνθεση Μακεδόνα:ΤΟΤΣΚΑΣ, ΛΥΜΟΥΣΗΣ (ΑΛΙΜΕΤΑ), ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ,ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΛΥΜΟΥΣΗΣ ΝΕΚ., ΣΑΚΑΛΗΣ(ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ), ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΡ.(ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ), ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ, ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 4-4

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Μακεδόνα αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-1 να νικήσει την ομάδα της Ηλιούπολης. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, το σουτ όμως του ΒΑΣΙΛΤΣΗ από κοντινή απόσταση βγήκε άουτ. Τα γκολ του Μακεδόνα πέτυχε ο ΒΑΣΙΛΤΗΣ.
Σύνθεση Μακεδόνα:ΒΑΝΤΣΗΣ,ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ,ΛΕΚΑ,ΧΑΣΙΩΤΗΣ,ΒΑΣΙΛΤΣΗΣ,ΓΚΑΖΕΛΗΣ,ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝ.
Ακόμη έπαιξαν και οι ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ Α.,ΤΟΤΣΚΑΣ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected