Διάφορα

Το ImathiaSportsNews καλωσορίζει την εταιρία “Καραστερίου INOX-METAL”

καραστεριοςΜία από τις εταιρίες που έχουν γνωρίσει τεράστια αναγνωρισιμότητα αλλά και έχει βελτιώσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την ποιότητα των παροχών της, είναι από σήμερα πλάι στους συνεργάτες του ImathiaSportsNews. 

Η εταιρία “Καραστερίου Inox-Metal”, με έδρα την Καβάσιλα Ημαθίας αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για παντός είδους κατασκευές, ενώ έχει εισέλθει πολύ δυναμικά στην κατασκευή ΠΡΟΚΑΤ εγκαταστάσεων και σπιτιών, με απίστευτες τιμές και εντυπωσιακή συντομία χρόνου παράδοσης στον πελάτη.

Χαρακτηριστική είναι (θα το αναλύσουμε και σε μελλοντική ανάρτηση) είναι η μαρτυρία κατοίκου της Ξεχασμένης Ημαθίας, στον οποίο η εταιρία “Καραστερίου Inox-Metal” παρέδωσε το ΠΡΟΚΑΤ σπίτι του (80 τ.μ.) μόλις σε 40 μέρες και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και οικονομικές δυνατότητες όσον αφορά τη θέρμανση του χώρου.

Χωρίς τίτλο

Ποια είναι η εταιρία”Καραστερίου Inox-Metal”

Η οικογενειακή επιχείρηση “Metal Καραστερίου” κάνει τα πρώτα της βήματα στις μεταλλικές κατασκευές το 1983, με πρωτοβουλία του κ. Αντώνη Καραστερίου, με έδρα την Καβάσιλα Ημαθίας στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας. Η τεχνική, η εργατικότητα και ο επαγγελματισμός είναι τα εφόδια που υιοθετεί στη συνέχεια ο Χρήστος Καραστερίου, στον οποίο ανήκει σήμερα η επιχείρηση και χάρη στην τεχνογνωσία και διορατικότητα του, πραγματοποιείται επέκταση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων και στις ανοξείδωτες κατασκευές (2005), με συνεργάτιδα εταιρία την InoxMegan. Η τριαντακονταετής εμπειρία στο χώρο των μεταλλικών και αργότερα των ανοξείδωτων κατασκευών, σε συνδυασμό με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό, έχουν καταστήσει την επιχείρηση πρωτοπόρα και αξιόπιστη στο είδος της.

“Καραστερίου Inox-Metal”, Καβάσιλα Ημαθίας, τηλ. 23310 38390, κιν. 6977542666, FAX: 23310 38390, e-mail: info@metal-karaseriou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected