Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-2

DSC_0683Μία ακόμη νίκη για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αυτή τη φορά στη δύσκολη έδρα της Αγίας Βαρβάρας. Ο “δικέφαλος”, παρά το γεγονός πως η τιμωρία των 10 βαθμών τον έφερε στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία, φαίνεται πως δεν πτοείται και συνεχίζει το ίδιο δυναμικά.

Εκτός των άλλων, πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2). Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” που αγωνίστηκαν χωρίς τον Σάββα Αβετίδη στον πάγκο (απουσιάζει για εκπαιδευτικούς λόγους στο εξωτερικό) ήταν “χλωμοί” στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους δίνοντας την εντύπωση πως θα μπορούσαν να επαναλάβαν την επιτυχία του πρώτου γύρου.

Λίγα λεπτά όμως αργότερα η αποβολή του Θοδωρή Αβετίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι, μία απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι εξέφρασαν παράπονα γενικότερα για τον διαιτητή κ. Τρέβλα, τόσο για τον πειθαρχικό έλεγχο όσο και για το ότι το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων προήλθε, όπως υποστηρίζουν, από φάουλ.

Το πρώτο 45λεπτο ανήκε στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτός της εδαφικής υπεροχής, είχε 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ. Δύο φορές ο Γιώργος Πατατούκας (τετ-α-τετ) και δύο ο Καρατάσος (απέκρουσε ο Λίκα) δεν κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ, σε ένα διάστημα που ο ΠΑΟΚ φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι.

Το δεύτερο μέρος ωστόσο ήταν σαφέστατα πιο γεμάτο από φάσεις αλλά και από τέρματα. Την αρχή έκανε ο Αγροτικός Αστέρας και συγκεκριμένα στο 48′ όταν ο Χειμωνίδης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Αλέκος Οικονόμου έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Βαλάντης Σαμψωνίδης με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδώρου.

7-2 011

Η φάση όμως που εκ των πραγμάτων έκρινε την εξέλιξη της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 54′ όταν ο διαιτητής κ. Τρέβλας απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Θοδωρή Αβετίδη. Το αριθμητικό μειονέκτημα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο ΠΑΟΚ και αρχικά στο 60′ έφερε το ματς στα ίσια (βαθιά μπαλιά από πίσω, κεφαλιά-πάσα Χαρισούδη και πλασέ στην κίνηση από τον νεοαποκτηθέντα Χρήστο Τζέπη) και στη συνέχεια στο 71′ με δυνατό σουτ του Θανάση Κίτσα.

Οι παίκτες του Θανάση Παπαστέργιου (αντικατέστησε σήμερα τον Σάββα Αβετίδη) ρίσκαραν στη συνέχεια και βγήκαν στην επίθεση με στόχο την ισοφάριση. Δεν κατάφεραν όμως κάτι αξιόλογο και πέρα από ένα καλά εκτελεσμένο φάουλ του Χειμωνίδη στα τελευταία λεπτά, το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Τρέβλα.

Βοηθοί του κ. Τρέβλα οι κ.κ. Καραϊωσήφ και Παυλίδης.

Συνθέσεις

Αγρ. Αστ.Αγ.ΒαρβάραςΛίκα Χ. Σαμψωνίδης, Χειμωνίδης, Καρολίδης, Νικολαϊδης, Κοτσογιαννίδης (65′ Ρηγόπουλος), Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Φεζουλάς (89′ Χολέβας), Κοτζαχρήστος (53′ Λίκα Μ.)

ΠΑΟΚ ΑλεξάνδρειαςΘεοδώρου Κων. , Κίτσας Λ (59′ Τζέπης γ.), Κίτσας ΛΔ, , Μπουκλάς Α., Καρατάσιος, Τζέπης Χ., Λαδάς Δ., Κούκλας Α. , Πατατούκας (86′ Θεοδώρου Κυρ.), Κίτσας Αθ., Χαρισούδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected